Cunoscuta prezentatoare de la Antenă a povestit în instanță cum a fost concediată! Judecătorii au decis că…

Autor: I.D.
Publicat: 17/10/2019 | 22:50

Au trecut doi ani de când a ”dispărut” de la TV, dar nu renunță la proces. Rocsana Marcu, cunoscuta prezentatoare de la Antenă, a povestit în instanță cum a fost concediată! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, documente explozive din dosar.

Pe 24 august 2017, Rocsana Marcu posta un mesaj pe contul personal de socializare, prin intermediul căruia anunța încetarea colaborării cu Antena TV Group SA. Despărțirea nu a fost deloc una amiabilă. Blondina s-a simţit nedreptăţită şi a acţionat trustul în judecată, cerând daune, pe motiv că a fost înlocuită în echipa ”Agenţia VIP” cu zece zile înainte de debutul noului sezon. A solicitat nu mai puțin de 10.000 de euro pentru că a fost îndepărtată.

(VEZI AICI: CUM S-A PRODUS ”DIVORŢUL” DINTRE ROCSANA MARCU ŞI ANTENĂ)

Pe 20 decembrie 2018, a venit și soluția, completul de judecată respingând cererea Rocsanei Marcu. Decizia nu a fost definitivă, așa că vedeta a făcut, logic, apel. Care ar urma să fie judecat pe data de 5 noiembrie, anul curent. Până atunci, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, documente explozive din dosarul care se află încă pe rol. Cert este că blondina nu ia în calcul, sub nicio formă, să renunțe la proces.

Ce a povestit Rocsana Marcu în fața magistraților

În continuare, vă arătăm ce a susținut cunoscuta prezentatoare în fața instanței. Rocsana Marcu a explicat, cu lux de amănunte, cum a fost concediată.

A menționat reclamanta că reprezentanții pârâtei i-au comunicat că, începând cu data de 04.09.2017, nu mai poate participa la emisiunea pe care o prezenta, fără, însă, a manifesta intenția de a rezilia contractul. În cadrul contractului s-a specificat faptul că acesta poate fi reziliat pentru anumite motive, stabilite punctual, dar până în prezent nu a identificat reclamanta motivul pentru care pârâta i-a solicitat să nu mai prezinte emisiunea menționată în cadrul obiectului contractului, astfel cum a fost modificat prin actul adițional.

În perioada septembrie-octombrie, nu a putut beneficia de salariul lunar cuvenit, fiind prejudiciată grav, din punct de vedere financiar. De asemenea, prin obligarea acesteia de a nu se mai prezenta la emisiune, i-a fost cauzat un considerabil prejudiciu de imagine. Nici până în prezent reclamantei nu i-a fost adus la cunoștință motivul încetării contractului, având în vedere că nu i s-a transmis nicio notificare, reclamanta executând obligațiile ce-i reveneau, fără abateri”, este un pasaj important din dosar. (CITEȘTE ȘI: PREZENTATOAREA TV A ACUZAT ANTENA 1 CĂ A CONCEDIAT-O ABUZIV, IAR ACUM…)

„Au existat anumite discuții…”

Prin răspunsul la întâmpinare depus în data de 19.07.2018, fila 122, reclamanta a adăugat, în cadrul prezentării situației de fapt, că au existat anumite discuții, referitoare la posibilitatea încetării contractului, prin acordul părților, însă aceasta nu a putut agrea conținutul draftului prezentat de pârâtă, cu un conținut menit să defavorizeze reclamanta”, se mai arată în documentele consultate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Reclamanta a menționat în cuprinsul cererii de chemare în judecată și a completat în cuprinsul răspunsului la întâmpinare faptul că a fost anunțată, în cadrul unei întâlniri stabilite cu reprezentanții societății pârâte, cu 10 zile înainte de începerea sezonului difuzării emisiunii «Agenția VIP » că nu o va mai prezenta”, a mai susținut Rocsana Marcu în fața magistraților.

(NU RATA: FOSTA VEDETĂ TV A ”ÎNCINS” PLAJA! IMAGINI EXCLUSIVE)

Solicita daune morale în valoare de 10.000 de euro

Reprezentanta legală a Rocsanei Marcu, cunoscuta avocată Ramona Aldea, a dezvăluit că vedeta a solicitat daune în valoare de 10.000 de euro, sumă care ar fi reprezentat salariul pe două luni.

Procesul se află în plină procedură de regularizare pentru stabilirea unui termen de judecată. Nu avem încă un termen de judecată, această procedură este în curs de desfăşurare. În acest timp, clienta noastră, Rocsana Marcu, poate participa şi la alte emisiuni, ca şi colaborator, pentru că a intervenit de drept, în mod tacit, întreruperea colaborării cu Antena Group. Da, bineînţeles că daunele se vor mări, în funcţie de perioada în care se va stabili procesul. Cresc sumele de la o zi la alta, valoarea daunelor va fi reactualizată la data în care instanţa va stabili data procesului sau atunci dacă se va primi un răspuns din partea Antena Group”, declara avocat Ramona Aldea, reprezentanta Rocsanei Marcu în procesul cu trustul Intact, după înlocuirea vedetei de la emisiunea ”Agenţia VIP”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...