Fosta vedetă TV a ”încins” plaja! Imagini exclusive

Publicat: 15/06/2019 | 22:39

Rocsana Marcu a renunțat la televiziune și se bucură din plin de timpul liber pe care îl are acum. Vedeta și-a făcut bagajele și a fugit la mare, acolo unde a renunțat la sutien și și-a expus formele sexy! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a obținut imagini exclusive. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) 

Până acum doi ani, Rocsana Marcu era prezentă pe TV în fiecare dimineață, cu matinalul pe care îl realiza. Astfel, progamul foarte încărcat nu îi mai lăsa timp pentru ea și pentru fetițele ei.

Între timp, blonda a fost nevoită să renunțe la emisiune, fără să fie dorința ei, iar asta a făcut-o să accepte mai multe invitații de a cânta la diverse spectacole sau petreceri private. (Citește și: O MONDENĂ MEGA-CUNOSCUTĂ ÎȘI DENUNȚĂ IUBITUL: ”A ÎNCERCAT SĂ MĂ BAGE ÎNTR-UN TOMBERON”)

Cum sezonul estival a început, și deci cântările la malul mării s-au înmulțit, Rocsana s-a gândit să îmbine utilul cu plăcutul. Și-a luat cel mai sexy costum de baie pe care îl avea la ea și a mers pe plajă pentru a se bronza. Până și-a făcut curaj și a intrat și în apă. Însă nu oricum, ci renunțând la sutien! Vedeta a încins toată suflarea de pe plajă când a apărut cu bustul foarte generos la vedere. (Cel mai bine platit job din București)

Rocsana Marcu are ”formele” unei sirene

A slăbit din cauza suferinței în dragoste

O altă sursă de venit pentru Rocsana, pe lângă muzică, ar fi şi contractele de publicitate, cântăreaţa promovând diverse servicii şi produse, respectiv pensiuni, lenjerie intimă, maşini sau saloane de înfrumuseţare. (VEZI AICI: A CERUT ORDIN DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA MAMEI LUI! MOTIVUL ESTE ”PARANORMAL”: ”M-A BLESTEMAT ȘI…”)

Cât despre despărţirea de politicianul Bogdan Iancu, Rocsana a recunoscut că i-a fost extrem de greu şi că a slăbit mult în urma suferinţei, însă pare că a trecut peste acest episod. Rocsana Marcu (39 de ani) este mămica a două fetiţe – în vârstă de 12, respectiv 7 ani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...