A cerut ordin de protecție împotriva mamei lui! Motivul este ”paranormal”: ”M-a blestemat și…”

Autor:
Publicat: 19/04/2019 | 23:16

Proces fără precedent în România. A cerut ordin de protecție împotriva mamei lui. Motivul este, de-a dreptul, ”paranormal”. La Tribunalul București a fost un adevărat circ. CANCAN.RO, site-ul nr. 1, vă prezintă, în exclusivitate, documente ireale din dosar.

Aceasta este, cu siguranță, cel mai bizar proces care a existat vreodată în țara noastră. O mamă își acuză fiul că și-a părăsit soția pentru o colegă de serviciu. Rănită, femeia i-a trimis mesaje dure propriului copil și i-a amenințat actuala iubită. În replică, bărbatul a cerut ordin de protecție contra ființei care i-a dat viață.

Reclamantul locuiește, în prezent, cu noua lui parteneră, care are un copil din altă relație. Cuplul are chiar și o fetiță împreună.

Reclamantul-victimă a arătat în continuare că la sfârșitul anului 2013 a început o relație cu colega sa de birou de la momentul acela, numita D.I., în timp ce era căsătorit, întrucât relațiile lor de acasă nu mergeau bine de mult timp și au decis împreună să se căsătorească, dar doar după ce fiecare își rezolvă situația separându-se de partenerii de atunci. A menționat că la ceva timp de la debutul relației lor, fosta sa soție, numita U. E. (având același nume și prenume precum mama sa), zisă L., a aflat de relația lor și astfel au început amenințările, atât la adresa sa, cât și la adresa Dianei I. și a părinților și fiului acesteia față de aceasta situație luând decizia de a pleca de la domiciliul conjugal și de a introduce acțiune de divorț”, este un pasaj important din dosar.

VEZI AICI: RALUCA PODEA NU S-A LĂSAT. I-A DESCHIS PROCES

Și-au schimbat locuința de frică!

Bărbatul habar nu avea de ce poate fi în stare mama lui. Conform propriilor spuse, femeia ar fi luat-o, fără să exagerăm, razna. Ar fi urmat blesteme, amenințări…

Reclamantul-victimă a precizat că în luna iunie 2015 s-a mutat la D. I., dar la scurt timp au început să apară mesajele de amenințare, la început doar pe telefonul reclamantului și apoi și pe telefonul Dianei I., de la mama reclamantului, numita U. E., pe care inițial au decis să le ignore. A învederat că nu cunoaște modul în care mama sa U. E. a aflat adresa imobilului unde locuia reclamantul și D.I., dar și adresa de domiciliu a părinților Dianei I., dar a început să vină la cele doua adrese și să îi amenințe și să îi blesteme, iar faptul care l-a îngrijorat și speriat au fost amenințările cu agresarea fizică a fiului Dianei I., numit I.L.. A arătat că pentru a evita orice altă situație neplăcută, ambii au plecat în anul 2015 de la societatea la care lucrau atunci și unde s-au cunoscut, și au decis în anul 2016 să se mute, fiindu-le frica sa mai locuiască acolo deoarece pârâta-agresor a venit de nenumărate ori și a proferat injurii și amenințări la adresa lor”, au notat magistrații.

(CITEȘTE ȘI: MIHAELA RĂDULESCU, SCANDAL LA ”FERMĂ” CU FOSTA PRODUCĂTOARE: ”PREZENTATOAREA A AGRESAT-O FIZIC, DAR ȘEFII DIN PRO TV AU MUȘAMALIZAT TOTUL!” + AMENINȚĂRILE ECHIPEI DE FILMARE)

“A fost amenințat de mama sa că le va omorî pe…”

Femeia s-ar fi aliat cu fosta noră și ar fi trecut la amenințări și mai dure. A ținut să precizeze că nu o interesează că va intra la închisoare și că o va ucide pe actuala iubită a fiului ei.

Reclamantul a menționat că nici schimbarea domiciliului nu a pus capăt acestor acte de violență, ba mai mult decât atât în octombrie 2017 culminând cu bruscarea Dianei în curtea complexului unde locuiesc. A precizat faptul că din luna aprilie 2018 primește din nou amenințări prin SMS și WhatsApp cu acte de violenta la adresa Dianei și a fetiței lor, dar și a sa și a lui L., de la mama reclamantului U.E., dar și de la fosta soție, precum și vizite la ei. A învederat că, în ultimele zile, a fost amenințat de către mama sa că le va omorî pe D.I. mama fiicei sale U. Hayud, cât și pe fiica sa, chiar dacă va face pușcărie, că vine la reclamant la serviciu și dă email către compania la care lucrează, Anchor G. SA, în care îl va denigra, că îi blesteamă și le spune că abia așteaptă ca fiica lor să moară sau să ajungă la casa de copii după ce ei vor muri, omorâți și/sau blestemați de pârâtă”, este un alt pasaj din dosarul aflat la Tribunalul București.

De semnalat faptul că bărbatul are un copil cu fosta sa soție, dar pe care nu-l poate vedea. Asta din cauza faptului că mama lui și ex-partenerea de viață au făcut front comun. “A precizat că mai are un copil din prima căsătorie pe care nu este lăsat să îl vadă, deși au tutela comună, de fiecare dată când încearcă să îl vadă fiind amenințat, înjurat și jignit de mama sa și de fosta soție”, se mai precizează în dosar.

(NU RATA: ANDREEA MARIN, ÎNGENUNCHEATĂ DE TRISTEȚE DUPĂ PRIMUL DIVORȚ: “A FOST DISTRUSĂ, LUMEA EI SE PRĂBUŞISE”)

“Și dacă mor o bântui, cancerul să o mănânce!”

Conform reclamantului, mama sa a trimis o serie de mesaje incredibile atât la adresa lui, cât și cu “dedicație” specială pentru iubita sa. “Apelativele” sunt incredibile!

În aceste mesaje pârâta o caracterizează cu cuvinte jignitoare pe concubina reclamantului, referitoare la moralitate acesteia, adresându-i jigniri și reclamantului personal („bețivule”, „drogatule”, „am umblat să te scap de pușcărie”, „ai mai fost pe la subsol”). De asemenea, pârâta a adresat și unele amenințări nespecificate, generale („o să te bântui”, „nu scapi de mine”, „cât trăiesc îți fac viața un iad”, „te distrug”, „o să te rezolv”, „te pun eu la punct”, „nu scapă prostituata de mine”, „îi trimit o coroană de mort”, „sunt pe urmele ei”, „și dacă mor o bântui”) precum și unele amenințări concrete („mâine o să îți fac o vizită la serviciu, să știe și ăia de viitoarea prostituată”, „acum mă ocup de curvă, pun detectiv să văd unde umblă”, „săptămâna viitoare o distrug pe prostituată, îi dau cu ceva în cap, nu scapă”, „de mâine îți arăt eu ție… dacă nu o omor și terminăm odată”, „o să fiu mereu în preajma curvii, nu mă las până nu o fac de râs în… prostituata în fața mea că ți-o opăresc”, „atâta timp cât eu trăiesc nu ai ce căuta cu prostituata în curtea mea și nici cu hormon greșit că le omor pe amândouă și blesteme („mă rog la Dumnezeu să se aleagă praful de tine și curvă”, „cancerul să o mănânce”, „să ajungă la căminul de copii iar tu și prostituata la doi metri sub pământ”, „blestemat să fii de Dumnezeu”, „te va dovedi Dumnezeu”, „dacă mor să nu vii la mormânt, din mormânt te blestem”). De asemenea, despre copilul, de 15 ani, dintr-o relație anterioară al actualei concubine a reclamantului a afirmat că îl va face de râs în fața colegilor”, se arată în dosar.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu desfășurarea acestui dosar.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)