„Alex Velea și Abi Talent sunt vorbiți să își facă reclamă”. Cum au păcălit cei doi toată România

Publicat: 24/01/2020 | 09:01
„Alex Velea și Abi Talent sunt vorbiți să își facă reclamă”. Cum au păcălit cei doi toată România

Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent a ajuns și la urechile lui Mădălin Voicu. Fostul politician și-a spus părerea sinceră despre cele întâmplate între cei doi artiști și susține, în linii mari, că aceștia au înscenat totul, pentru a-și face reclamă. 

Mădălin Voicu a intervenit și el în scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent, scandal care încă ține prima pagină a tabloidelor. Cu toate că cei doi se dau dușmani de moarte în mediul online, fostul politician este de părere că fac toate aceste lucruri pentru…promovare! Invitat în platoul emisiunii Agenția VIP, Mădălin Voicu nu i-a menajat deloc pe cei doi. Mai mult, la adresa lui Abi Talent, Mădălin Voicu nu a avut de spus prea multe cuvinte de laudă.

De asemenea, Mădălin Voicu a povestit că doi dintre fiii săi sunt mari fani Abi Talent, așa că, pentru a le face o surpriză, fostul politician l-a sunat, la un moment dat pe Abi și l-a rugat să se vadă măcar 5 minute cu ei și să facă o fotografie.

„Problema este că eu cred că e o înscenare, cred că sunt vorbiți să își facă reclamă. Nici măcar caterincă nu e. Sunt lucruri de prost gust care nu au nimic în comun cu lucrurile pe care le înțelegem noi, oamenii normali. De acum un an am auzit de Abi ăsta. I-am dat telefon și i-am spus că sunt Mădălin Voicu, șeful la țigani, mi-a spus că el e șeful.

L-am rugat să mă sune taică-su și m-a sunat după cinci minute. I-am zis să se întâlnească Abi cinci minute cu băieții mei care îl admiră și îl ascultă tot timpul. Ai mei erau emoționați, au făcut o poză și au plecat. Cred că are un impresar, că nu îi duce mintea pe ăștia, care îi spune cum ar trebui să sune piesele.”, a declarat Mădălin Voicu, la Agenția Vip.

Citește și...