Alexandru Papadopol, prima reacție după anunțul divorțului de Ioana Ginghină: „Totul este o…”

Publicat: 25/05/2019 | 15:38
Alexandru Papadopol, prima reacție după anunțul divorțului de Ioana Ginghină: „Totul este o…”

Vestea că Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au probleme în căsnicie și vor divorța a surprins pe toată lumea. Ioana Ginghină, pe blogul personal, a scris că încearcă să fie puternică și că, uneori, nu poate depăși – singură – toate problemele.

Ioana Ginghină a mai spus că ea va anunța ”la un moment dat” ceea ce se întâmplă. „Probabil că tot eu voi anunţa la un moment dat ce se întâmplă. Dar nu e cazul acum pentru că lucrurile nu sunt clare. Şi atunci n-are rost să spun ceva şi să nu se mai întâmple”, a spus vedeta.

Alexandru Papadopol are o primă reacție, pe pagina sa de socializare, după ce a apărut informația că el și Ioana vor divorța. Fără să facă vreo referire la viața sentimentală – sau transmițând un mesaj subliminal – Alexandru a postat un citat din Corneliu Coposu în care se vorbește despre… atitudine.

„Totul este să supraviețuiască O ATITUDINE!!” (Corneliu Coposu), a postat Alexandru Papadopol pe pagina sa de Facebook.

Alexandru Papadopol

După aproape 12 ani de căsnicie, se pare că lucrurile s-au terminat definitiv între Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol. Actrița își vede în continuare de viața, iar acum încearcă să îi acorde tot timpul fetiței sale, pe care vrea să o ferească de acest scandal.

Citește și...