Am găsit vinovaţii! De ce s-au ”rupt” unul după altul fotbaliştii lui Gigi: ”Îi obligă să…”

Publicat: 19/12/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, motivele pentru care s-au ”rupt”, unul după altul, fotbaliştii lui Gigi Becali. Vinovaţi par să fie oficialii FCSB-ului, care le interzic, prin contract, jucătorilor să apeleze la alt medic în afara lui Flavian Arămitu, cel angajat la club. Lucru care îi deranjează enorm pe elevii lui Nicolae Dică. (VEZI ŞI: "Magicianul" lui Gigi Becali îl provoacă pe Hagi! A scos banii din bancă şi...)

Pe durata acestui sezon, cei mai importanţi fotbalişti ai roş-albaştrilor, gen Romario Benzar, Marko Momcilovic, Mihai Bălaşa, Dragoş Nedelcu, Constantin Budescu, Bogdan Planic, Junior Morais, Denis Alibec sau Filipe Teixeira, au suferit accidentări grave, care i-au scos din joc etape la rând. Pentru a se recupera mai rapid, jucătorii au intenţionat, în primă fază, să meargă la control în străinătate şi să primească tratament de ultimă generaţie. (VEZI AICI: La un an de la dezvăluirile pe care le-a negat vehement… Mama ”FCSB-istului de 50 milioane €” îşi asumă public că are legături cu pariurile!)

Oficialii FCSB-ului le-au interzis, însă, acest lucru. Chiar dacă fotbaliştii erau dispuşi să plătească toate costurile din propriile buzunare. Motiv pentru care s-au văzut nevoiţi să se lase consultaţi de medicul echipei, Flavian Arămitu. Fapt care nu a fost deloc pe placul jucătorilor grupării roş-albastre. (CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Fotbalistul a răbufnit la antrenament! Reacţia lui Budescu la adresa lui Gigi Becali: ”Mă… Eu, oricum…”)

“Mulţi dintre cei accidentaţi au vrut să meargă la Bologna, Roma sau la clinici de specialitate din Germania. Pe cheltuiala lor. Dar clubul nu a fost de acord. Conform contractului, jucătorii trebuie să fie consultaţi de medicul echipei, iar acesta îi trimite în centrele pe care le consideră potrivite pentru ei. Lucru care nu le convine deloc fotbaliştilor.

Toţi au relaţii cu anumiţi doctori din străinătate, au mai fost trataţi de aceştia şi au fost super mulţumiţi. Dar oficialii FCSB-ului îi obligă să meargă la Flavian Arămitu. Dacă se duc de capul lor la clinici din afară, primesc amendă conform contractului. Şi nu riscă niciunul acest lucru”, a dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, o persoană din anturajul FCSB-ului.

Opt accidentări grave

Altfel, o cauză a deselor accidentări ar putea fi şi numărul mare de partide pe care FCSB le-a disputat în acest sezon. Roş-albaştrii au jucat 22 de partide în Liga 1, alte 10 în cupele europene şi două în Cupa României. În total, 34 de meciuri. De la începutul sezonului, şapte jucători au avut sau încă au serioase probleme medicale. (NU RATA: Complici cu magazionerul. Antrenorul i-a prins fumând pe FCSB-iştii Coman, Tănase & Benzar!)

Romario Benzar – ruptură musculară

Bogdan Planici – entorsă de gleznă

Mihai Bălaşa – leziune musculară

Junior Morais – accidentare la genunchi

Constantin Budescu – accidentare la genunchi

Filipe Teixeira – microruptură fi brilară

Denis Alibec – accidentare la genunchiul drept

Dragoş Nedelcu – accidentare la genunchi

Marko Momcilovic – probleme la genunchi (VEZI ŞI: EXCLUSIV. Iese la iveală cel mai mare secret al atacantului de la FCSB. Cutremur în Liga I. De ce a renunţat Inter la Alibec: ”L-au depistat cu…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)