Am intrat în posesia documentelor. A păţit-o mai rău decât Dan Diaconescu! Banca i-a luat vila + o pensiune unui celebru prezentator TV

Publicat: 13/11/2017 | 00:00

”Naşul” Radu Moraru a ajuns, oficial, la fundul sacului. Cunoscutul realizator TV a rămas fără toate bunurile de valoare ce au trecut în posesia băncii care îl împrumutase cu aproape două milioane de euro. Printr-o simplă convenţie, s-a pus punct unui război cu una din cele mai puternice instituţii bancare din România, care dura de mai mulţi ani! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia documentelor care arată cum Radu Moraru a păţit-o chiar mai rău decât Dan Diaconescu. (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. I-au scos emisiunea din grilă, dar... Cunoscutul prezentator TV s-a "reprofilat"! Cum a fost filmat la un chef cu lăutari)

Realizatorul TV şi o persoana apropiată acestuia au contractat în 2008 un credit de 1,8 milioane de euro, pe care nu l-a achitat, aşa că banca a demarat procedurile de executare silită. Între timp, datoria, cu dobânzi şi penalităţi, a ajuns la suma de 2,5 milioane de euro. Radu Moraru a trecut prin mai multe proceduri de executare silită, iar bunurile imobiliare cu care garantase creditul au fost scoase la licitaţie.

Nu s-au vândut, însă, până acum, astfel că realizatorul TV a vrut să pună capăt litigiului şi a acceptat să le cedeze de bună voie băncii. În aceeaşi situaţie se află şi celebrul patron al OTV, Dan Diaconescu, dar cum acesta încă locuieşte în vila de lux, se poate spune că ”Naşul” a păţit-o mai rău ca Dan Diaconescu!

(CITEŞTE ŞI: E oficial! Un celebru prezentator TV este executat silit de bănci! I-au scos la vânzare casa de 500.000 de euro!)

Radu Moraru a încheiat, oficial, războiul cu banca care îl executase silit
Radu Moraru a încheiat, oficial, războiul cu banca care îl executase silit

„Naşul” a cedat băncii o pensiune şi două apartamente

Radu Moraru şi-a cedat băncii, practic, toată averea pe care instituţia pusese ipotecă la acordarea creditului. Realizatorul TV a rămas fără pensiunea din localitatea braşoveană Cristian (pentru dezvoltarea căreia luase de altfel şi creditul), dar a pierdut şi două apartamente într-o vilă de lux din Sectorul 1 al Capitalei. Părţile au încheiat o convenţie, iar predarea bunurilor a fost făcută pe data de 23 octombrie 2017, pe baza unor procese verbale. Acest lucru înseamnă sfârşitul problemelor ”Naşului” cu banca.

”În acest sens, banca renunţă, totodată, în mod expres, efectiv şi irevocabil la orice pretenţii prezente şi viitoare faţă de PFA Radu Moraru, pretenţii ce au ca obiect calitatea de ÎMPRUMUTAT din contractul de credit nr. 116/2008” se arată în convenţie. (VEZI PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Ce a ajuns să facă Radu Moraru, pentru bani. Şi-a deschis un magazin şi se laudă că vinde în diaspora!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...