Acasă » Exclusiv » S-a operat de urgență și a fost infectată cu COVID! Amna a trăit un an de coșmar: „M-am îngrășat, nu puteam să mă mișc…”

S-a operat de urgență și a fost infectată cu COVID! Amna a trăit un an de coșmar: „M-am îngrășat, nu puteam să mă mișc…”

De: Ana Lăstun 14/09/2021 | 18:00

Amna a vorbit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei. După ce a participat la Survivor, de unde s-a întors „accidentată”, specialiștii au hotărât să o opereze, pentru a nu i se agrava starea de sănătate. Ulterior, cântăreața a contractat COVID-19 și a petrecut zile bune în spital.

Cântăreața Amna a avut parte de un început de an extrem de neplăcut. A plecat în Republica Dominicană cu speranța că experiența show-ului de supraviețuire îi va schimba viața, lucru care s-a și întâmplat, dar nu în maniera la care Amna s-ar fi gândit. La revenirea în țară, solista a trecut prin mai multe serii de analize și investigații, iar medicii au decis să o opereze la fiere.

Ulterior, s-a infectat și cu virusul SARS-CoV-2 și s-a internat, din nou. Din păcate, după operație, situația s-a complicat, pentru că recuperarea a fost una de lungă durată. Deși intervenția chirurgicală a avut loc în luna februarie, viața Amnei a revenit la normal abia acum. Artista se consideră o persoană pozitivă, așa că, după ce a depășit momentele grele, privește totul ca pe o lecție.

(NU RATA: AMNA, DEZVĂLUIRI DESPRE CE NU SE DIFUZEAZĂ LA TV DIN FILMĂRILE DE LA SURVIVOR ROMÂNIA)

Amna: „ultima poză înainte de COVID-19”

Amna, despre greutățile din ultimul an: „Toate lucrurile au un sens, să te întărească”

„Acum mă simt bine, am făcut anticorpii monoclonali. În momentul acela erau în fază de studiu la Institutul Matei Balș, dar am trecut prin toate etapele bolii, a fost foarte greu. Sunt în perioada în care îmi e frică să nu contractez virusul din nou. David este bine, a fost bine în perioada respectivă. A stat cu părinții mei, locuiesc în casa alăturată, ne-am văzut pe geam cât eram bolnavă.

A fost extrem de complicat după Survivor, pentru că m-am operat la fiere. Recuperarea a fost foarte, foarte grea. Incredibil de dificil, mai ales că făceam sport înainte și pot să spun că abia acum, după atâtea luni, din februarie, pot să fac activitate fizică.

A fost o perioadă grea, m-am îngrășat, nu puteam să mă mișc. Au fost multe încercări la început de an. Chiar mă gândeam și zilele trecute și îmi spuneam: «Măi, ce început de an dubios». Îți ajută Dumnezeu, totuși. Eu zic că toate lucrurile au un sens, să te întărească”, ne-a spus Amna, în exclusivitate.

(CITEȘTE ȘI: AMNA A EXPLODAT DUPĂ CE A FOST ACUZATĂ CĂ AR MINȚIT CĂ ESTE INFECTATĂ CU VIRUSUL SARS-COV-2)

Amna, la revenirea din Republica Dominicană

După un divorț dureros, Amna se consideră o femeie împlinită

Chiar dacă divorțul a fost o experiență dificilă din toate punctele de vedere pentru Amna, cântăreața ne-a mărturisit că acum se consideră o femeie împlinită. A fost singură o perioadă lungă de timp, dar iată că și-a găsit liniștea. Consideră că totul s-a întâmplat cu un motiv, în ciuda faptului că nu s-ar fi așteptat vreodată să divorțeze. Amna se vede acum o persoană puternică și nu și-a pierdut încrederea în iubire, pe care pare că o gustă din plin!

„Sunt bine, sunt liniștită. În primul rând sunt bine cu mine, că despre asta este vorba. Dumnezeu te încearcă și treci prin niște etape, ca să poți să ajungi într-un echilibru. Abia după te poți aștepta să găsești liniștea și pe plan sentimental. Ce om să îți vină în viață dacă tu încă ai probleme? Eu nu merg pe principiul că trebuie să mă agăț de oameni ca să mă vindec, din contră. Întâi m-am vindecat, ca să pot să construiesc lucruri sănătoase.

Eu nu am crezut niciodată că o să trec prin ce am trecut! Te aștepți ca la douăzeci și ceva de ani, când te căsătorești, să ți se așeze viața. Te gândești că în adolescență, când ești mai zbuciumat, te mai părăsește un iubit, lucruri de genul se întâmplă. După, te căsătorești și zici «Gata, suntem bine acum». Niciodată nu m-am așteptat la întorsătura pe care a luat-o situația.

Cert e că din tot ce ni se întâmplă, trebuie să învățăm câte ceva. Degeaba ai parte de durere dacă nu clădești din tine, cărămidă cu cărămidă, o femeie mult mai puternică. Noi avem tendința de a merge către același tipar de bărbați, dar vina e din două părți în orice relație. Sfatul meu e… să nu cedeze oamenii! E bine să credem în iubire”, a dezvăluit Amna, în legătură cu divorțul prin care a trecut.

(VEZI ȘI: AMNA ȘI LUCIAN BARBU, MOMENTE UNICE ÎN CAMERA DE HOTEL. CUM S-AU AFIȘAT CEI DOI, DUPĂ PLECAREA DE LA SURVIVOR)

Amna a stat aproape o săptămână în Tenerife

A muncit în Tenerife, dar s-a bucurat și de câteva zile petrecute cu fiul ei

De altfel, după ce s-a speculat că Amna ar fi fost plecată în vacanță, în Tenerife, solista ne-a spus că a muncit șase zile fără oprire, pentru mai multe videoclipuri. Apoi, pentru că a stat departe de băiețelul ei, pe care îl iubește nespus, a hotărât să petreacă măcar câteva zile cu el la munte, în România. Despre evenimente, Amna ne-a spus că e fericită de când a revenit pe scenă și, deopotrivă, într-o mică parte, la normalitate, deși privește următoarea perioadă destul de temătoare.

„Am fost câteva zile la munte doar noi doi, ne-am conectat pentru că eu am fost plecată în Tenerife și am stat șase zile fără el, iar cum am venit am plecat la concert. A fost vis! Am făcut multe activități, ne-am încărcat bateriile, a fost superb.

Am avut evenimente vara asta și mai am câteva programate, dar ne gândim de fiecare dată, la fiecare eveniment, că ar putea fi ultimul. Nici nu prea apuci să te bucuri. Încercăm să facem muzică bună, chiar dacă nici cu inspirația nu e ușor în perioada asta”, a declarat Amna, în încheiere, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...