Anamaria Prodan, „dezbrăcată” de secrete personale. Răspusurile ei la câteva întrebări picante

Publicat: 18/05/2018 | 15:19

Anamaria Prodan a acceptat provocarea de a face un test-fulger, care cuprinde câteva întrebări picante, despre viața de cuplu și nu numai. Astfel, vedeta a dezvăluit ce urăște cel mai mult la un bărbat, dar și ce iubește la nebunie la un reprezentant al sexului tare. Și… după răspunsul dat la ultima întrebare e cât se poate de clar că soțul ei, Laurențiu Reghecampf deține această calitate.

Citește și: Anamaria Prodan știe cum să-l răsfețe pe Laurențiu Reghecampf. I-a cumpărat un cadou în valoare de 300.000 de euro și…

Citește și: Așa o vede doar Reghe! Anamaria Prodan s-a pozat în lenjerie intimă și le-a arătat tuturor de ce i se spune „sexy-impresara”

În cadrul interviului, Anamaria Prodan a mărturisit că vanitatea reprezintă cel mai mare defect al unui bărbat, iar omenia calitatea acestuia, potrivit Spynews.ro.

Î: Tot mai puţine cupluri se căsătoresc?
R: Prea devreme sau prea târziu.

Î: Cuplurile din ziua de azi sunt?
R: Prea moderne.

Î: Cel mai mare defect al unui bărbat este?
R: Vanitatea.

Î: Cea mai importantă calitate a unui bărbat este?
R: Omenia.

Î: Vârsta ideală pentru căsătorie este?
R: Nu există.

Î: O soţie ar trebuie să…?
R: Să fie decentă, să îşi iubească bărbatul şi să fie femeie.

Î: Când se vor căsători copiii tăi vor fi?
R: Vor deveni oameni adevăraţi.

Anamaria Prodan a părăsit România pentru California

În prezent, sexy-impresara de află în San Diego, unde s-a revăzut cu sora ei, Anca, și familia acesteia. Recent, Anamaria Prodan a făcut publică o poză de album cu aceasta și nepoțica ei. „#lovemyfamily❤️ #anamariaprodan #mayasavelio #ancasavelio” este mesajul scris în dreptul imaginii pe care a postat-o pe Instagram.

„Dabulencele mele❤❤”, „Sa va iubiti mereu si sa nu va certati niciodata, ati ramas doar voi doua!!!”, „Wow, ce mare si frumoasa s-a făcut Maya! Nu am mai văzut-o din acel reality-show! ❤️❤️❤️” le-au scris câțiva dintre fani.

Luna trecută, Anamaria Prodan și-a înmormântat mama, iar în urmă cu aproape o săptămână i-a făcut parastasul de 40 de zile. Deși durerea lăsată de plecarea de pe această lume a Ionelei Prodan e imensă în sufletul impresarei, ea e puternică în memoria regretatei artiste de muzică populară și și-a reluat proiectele de televiziune și din fotbal. Desigur, ea nu uită să petreacă timp de calitate cu familia ei.

Citește și: Anamaria Prodan ii indeplineste dorinta arzatoare a Ionelei, dupa moartea sa! Ce va face impresara pentru mamica ei

Citește și...