Anamaria Prodan ii indeplineste dorinta arzatoare a Ionelei, dupa moartea sa! Ce va face impresara pentru mamica ei

Publicat: 10/05/2018 | 18:59

Nu mai e un secret pentru nimeni că Anamaria Prodan și-a venerat mama. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Cât timp a trăit, dar și acum, după moartea Ionelei Prodan, vedeta e determinată să facă multe lucruri frumoase pentru cea care i-a dat viață. Astăzi s-a aflat unul dintre proiectele de suflet ale regretatei artiste, pe care impresara o să-l termine și… în curând, toți ce au iubit-o pe Ionela Prodan vor avea acces la el.

Citește și: Anamaria Prodan a spus cum își alină dorul de mama sa. Gestul pe care îl face te va face să plângi

Gata cu suspansul! Ionela Prodan și-a dorit enorm să lanseze o carte în care să se regăsească memoriile sale. Lupta cu o boală de care nu a știut mult timp a împiedicat-o să se dedice total acestui proiect important, așa că volumul a rămas neterminat. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Cu lacrimi în ochi, Anamaria Prodan a dezvăluit recent că ea va continua să scrie la carte și că aceasta va apărea pe piață peste aproape două săptămâni.

Anamaria Prodan a scris la cartea mamei sale, Ionela

În cadrul interviului, fiica Ionelei Prodan a mai spus că plănuia să-i dăruiască volumul mamei sale chiar de ziua ei. Din nefericire, acest lucru nu s-a întâmplat. Impresara a mai afirmat că încă nu are un titlu pentru cartea care va cuprinde o lungă parte din viața Ionelei Prodan, care este demnă de un scenariu de film și că nici la copertă nu s-a gândit.

„Da. Este singura dorință a ei pe care mi-a spus-o și nu am reușit să o fac în timp util. Sper ca, în maxim două luni, să-i tipăresc și cartea. Eu îmi doream să i-o ofer cadou de ziua ei, la 70 de ani, însă nu a fost gata. Mama deja își scrisese o parte din viață, însă voi continua eu mai departe. De fapt, aproximativ 80% din carte va fi scrisă de mine. Încă nu am decis ce titlu și ce copertă va avea., a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul unui interviu oferit la Unica.

Citește și: Anamaria Prodan a povestit cum au fost ultimele clipe cu mama ei: „S-a uitat pentru ultima oară la mine și…”

O altă dorință mare pe care a avut-o celebra cântăreață de muzică populară a fost să împlinească 70 de ani. Ea a făcut onorabila vârstă pe 6 octombrie 2017, când a fost sărbătorită ca o adevărată regină a muzicii populare românești.

Se ruga să facă 70 de ani. I se părea ceva nemaipomenit. Când a făcut 70 de ani era foarte mândră că arată bine. Îmi spunea: «Eu niciodată în viața mea nu am arătat mai bine ca acum!». Neștiind ce are, mama slăbea din ce în ce mai mult. Ea se bucura că slăbea și eu îi întrețineam starea spunându-i: «Vezi ce bine este să nu mai mănânci carne?», pentru că i-am scos din meniu toate alimentele care nu erau compatibile cu boala sa. Petrecerea de 70 de ani a mamei am considerat că a fost una dintre cele mai mari realizări ale vieții mele. A fost foarte fericită. A avut un tort cât ea de mare și a fost foarte impresionată.„, a mai declarat Anamaria Prodan în cadrul aceluiași interviu.

Regretata artistă Ionela Prodan a murit pe 16 aprilie în Spitalul Elias din București, unde era internată de mai multe săptămâni.

Citește și: Anamaria Prodan:”Costumele populare ale Ionelei Prodan nu se vând și nici nu se dau”

De ce boală suferea Ionela Prodan

Vă reamintim că problemele de sănătate ale artistei au început la finalul lunii ianuarie. La acea vreme, ea a acuzat înțepături în zona inimii și familia ei s-a panicat, pentru că aceasta se confrunta de multă vreme cu afecțiuni cardiace. Fata cea mare a dus-o la Spitalul Fundeni, unde medicii au internat-o imediat. Ei i-au pus și un diagnostic:  cancerul pancreatic. Ulterior, au circulat tot felul de zvonuri în legătură cu maladia cu care a fost diagnosticată, de fapt. Și, pentru a avea parte de liniște, fiicele Ionelei Prodan au decis ca ea să plece o perioadă din țara noastră.

 La sfârșitul anului 2017, mama Anamariei Prodan a uimit pe toată lumea cu transformarea ei: și-a schimbat radical look-ul și a slăbit 25 de kilograme. În cadrul unei emisiuni, Ionela Prodan a dezvăluit regimul care a ajutat-o să topească kilogramele în plus.
Citește și...