Anamaria Prodan a povestit cum au fost ultimele clipe cu mama ei

Publicat: 10/05/2018 | 18:01

Nu a trecut nicio lună de când Ionela Prodan a fost răpusă de nemilosul cancer, iar fiica ei, Anamaria, a găsit recent puterea să povestească unele dintre clipele grelei despărțiri. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Cunoscuta impresară a rememorat cum s-au petrecut momentele dinainte ca sufletul regretatei artiste să-i părăsească trupul măcinat de boala cumplită.

Citește și: Anamaria Prodan ii indeplineste dorinta arzatoare a Ionelei, dupa moartea sa! Ce va face impresara pentru mamica ei

Anamaria Prodan a fost singura care a știut din prima clipă de ce boală suferă mama ei și i-a ascuns până la final. Întrebată în cadrul interviu dacă există cuvinte care să descrie ultimele clipe de viață ale Ionelei Prodan, aceasta a spus cu vocea sugrumată că încă nu s-au inventat acele expresii care să ilustreze în totalitate durerea pe care o simți când vezi că ființa care te-a adus pe lume și care ți-a fost alături mereu moare. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar).

„Fără cuvinte… M-am rugat puternic pentru ea să meargă într-un loc mai bun. I-am spus că se va întâlni cu tatăl meu, că se va întâlni cu tatăl ei pe care nu l-a cunoscut niciodată și că noi, aici, vom fi bine toți. În momentul în care i-am spus că a venit timpul să meargă mai departe, atunci s-a dus. S-a uitat pentru ultima oară la mine și s-a dus…”, a declarat Anamaria Prodan pentru jurnaliștii de la Unica.

Citește și: Anamaria Prodan a spus cum își alină dorul de mama sa. Gestul pe care îl face te va face să plângi

Vă reamintim că regretata cântăreață de muzică populară a pierdut lupta la viață pe 16 aprilie. Ionela Prodan împlinise 70 de ani pe 6 octombrie 2017.

„Și-a dat seama la un moment dat că va pleca, dar avea atât de multă încredere în mine, încât credea că vom scăpa și de asta. Mama a făcut la un moment dat accident vascular cerebral și atunci toată atenția ei s-a canalizat în această direcție și-și dorea să lupte pentru a se recupera, pentru a nu-și pierde simțurile și vocabularul. Concentrându-se pe asta, a uitat de celelalte probleme.”, a mai povestit cu lacrimi în ochi îndrăgita impresară.

Citește și: Anamaria Prodan, gest emoționant cu câteva zile înainte de pomana mamei sale. Ți se rupe inima

În ciuda faptului că inițial a renunțat la emisiunea „Gospodar fără pereche”, ulterior, după moartea mamei sale, Anamaria a reluat filmările pentru cunoscutul show. Prima ediție va rula pe 24 mai la Pro TV.

De ce boală suferea Ionela Prodan

Vă reamintim că problemele de sănătate ale artistei au început la finalul lunii ianuarie. La acea vreme, ea a acuzat înțepături în zona inimii și familia ei s-a panicat, pentru că aceasta se confrunta de multă vreme cu afecțiuni cardiace. Fata cea mare a dus-o la Spitalul Fundeni, unde medicii au internat-o imediat. Ei i-au pus și un diagnostic:  cancerul pancreatic. Ulterior, au circulat tot felul de zvonuri în legătură cu maladia cu care a fost diagnosticată, de fapt. Și, pentru a avea parte de liniște, fiicele Ionelei Prodan au decis ca ea să plece o perioadă din țara noastră.

 La sfârșitul anului 2017, mama Anamariei Prodan a uimit pe toată lumea cu transformarea ei: și-a schimbat radical look-ul și a slăbit 25 de kilograme. În cadrul unei emisiuni, Ionela Prodan a dezvăluit regimul care a ajutat-o să topească kilogramele în plus.
Citește și...