Anamaria Prodan a spus cum își alină dorul de mama sa. Gestul pe care îl face te va face să plângi

Publicat: 10/05/2018 | 18:28

În timpul primei apariții la TV după moartea Ionelei Prodan, Anamaria a izbucnit în plâns și a făcut mărturisiri cutremurătoare. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Astăzi s-a aflat unul dintre gesturile emoționante pe care îl face îndrăgita impresară ca să își aline dorul de cea care i-a dat viață. Cei mai mulți dintre cei care au citit declarațiile sale sfâșietoare au avut lacrimi în ochi.

Citește și: Anamaria Prodan ii indeplineste dorinta arzatoare a Ionelei, dupa moartea sa! Ce va face impresara pentru mamica ei

Totul a ieșit la iveală după ce azi a apărut un interviu făcut de curând cu Anamaria Prodan. Întrebată ce face atunci când dorul de mama ei, Ionela Prodan, îi arde sufletul literalmente, ea a dezvăluit că formează numărul ei de telefon și o sună. Când aude melodia, vedeta o simte pe regretata artistă aproape de ea. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar).

Citește și: Anamaria Prodan a povestit cum au fost ultimele clipe cu mama ei: „S-a uitat pentru ultima oară la mine și…”

„Am telefonul ei mereu pe noptieră și, când îi formez numărul, îi aud telefonul sunând lângă mine. Este aici. Am decis să nu închid niciodată numărul ei de telefon. Așa simt că a rămas lângă mine. Știu că mama și-a terminat misiunea pe care a avut-o pe pământ. Știu și cred că, așa cum ea a venit înaintea mea pentru a-mi pregăti venirea pe pământ, la fel și acum, s-a dus acolo sus să-mi pregătească sosirea, atunci când va veni timpul.”, a povestit Anamaria Prodan pentru Unica.

Citește și: Anamaria Prodan, gest emoționant cu câteva zile înainte de pomana mamei sale. Ți se rupe inima

„Eu am fost singura care a știut secundă de secundă diagnosticul. La o anumită perioadă am decis să-i spun și surorii mele. Am știut încă de la început ce urma să se întâmple, care va fi deznodământul. Ne-am luptat cumplit să îi îmbunătățim calitatea vieții, ne-am luptat ca mama să nu afle ce se întâmplă cu ea. Acesta a fost și motivul pentru care mama a rezistat atât de mult, pentru că ea nu a știut diagnosticul niciodată. Am trăit la intensitate maximă fiecare secundă pe care am avut-o la dispoziție. Am fost cu ea peste tot. Ne-am plimbat. Am râs și ne-am bucurat de fiecare moment împreună. Noi mergeam, de fapt, la tratament sau să aflu eu alte opinii ale medicilor, însă mama știa că mergem la cumpărături de haine.”, a mai mărturisit fiica Ionelei Prodan în cadrul aceluiași interviu.

Ionela Prodan a încetat din viață pe 16 aprilie în Spitalul Elias din București, unde era internată de mai multe săptămâni. Regretata cântăreață de muzică populară avea 70 de ani.

Citește și: Anamaria Prodan:”Costumele populare ale Ionelei Prodan nu se vând și nici nu se dau”

Deși e în doliu, Anamaria Prodan a reluat filmările pentru emisiunea „Gospodar fără pereche”. Prima ediție va rula pe 24 mai la Pro TV.

 De ce boală suferea Ionela Prodan

Vă reamintim că problemele de sănătate ale artistei au început la finalul lunii ianuarie. La acea vreme, ea a acuzat înțepături în zona inimii și familia ei s-a panicat, pentru că aceasta se confrunta de multă vreme cu afecțiuni cardiace. Fata cea mare a dus-o la Spitalul Fundeni, unde medicii au internat-o imediat. Ei i-au pus și un diagnostic:  cancerul pancreatic. Ulterior, au circulat tot felul de zvonuri în legătură cu maladia cu care a fost diagnosticată, de fapt. Și, pentru a avea parte de liniște, fiicele Ionelei Prodan au decis ca ea să plece o perioadă din țara noastră.

 La sfârșitul anului 2017, mama Anamariei Prodan a uimit pe toată lumea cu transformarea ei: și-a schimbat radical look-ul și a slăbit 25 de kilograme. În cadrul unei emisiuni, Ionela Prodan a dezvăluit regimul care a ajutat-o să topească kilogramele în plus.
Citește și...