Anamaria Prodan știe cum să-l răsfețe pe Laurențiu Reghecampf. I-a cumpărat un cadou în valoare de 300.000 de euro și…

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 15/05/2018 | 13:53

Anamaria Prodan nu se uită la bani când vine vorba de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunarRecent, sexy-impresara i-a cumpărat antrenorului lui Al Wahda un automobil de lux, un Ferrari 488 GTB, pe care a plătit în jur de 300.000 de euro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au ratat ocazia și, extrem de zâmbitori, s-au fotografiat alături de super mașina de culoare neagră. Imaginea a fost urcată de impresară pe contul personal de socializare.

Prietenii virtuali ai soției antrenorului lui Al Wahda au trimis mai multe mesaje. Unii au felicitat-o pentru că își răsfață soțul, alții au pus-o la zid. “Să o stăpâniți sănătoși”, “Alții n-au ce mânca și alții…”, “Adevărul este că acești oameni au muncit ca să-și permită toate aceste lucruri. Să vă bucurați de mașinuță! Meritați tot ce este mai bun și mai frumos în această viață”, au fost câteva dintre mesaje.

Anamaria Prodan Reghecampf este de departe una dintre cele mai bogate femei din România și are cel mai bine plătit soț. După ce au strâns o avere colosală, Anamaria Prodan estimează că locul lor în topul milionarilor s-ar situa printre primii 75 cei mai bogați români. Cu siguranță, sunt singurii români care dețin o locuință de lux în cea mai bună zonă din Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o în urmă cu doi ani.

Citește și...