S-a aflat ce a pus Anamaria Prodan, de fapt, în pachetele împărțite la parastasul mamei sale

Publicat: 14/05/2018 | 16:04

Astăzi, la două zile de la pomana făcută în memoria Ionelei Prodan s-a aflat ce alimente a pus fiica sa, Anamaria, în pachetele date celor prezenți la ceremonia religioasă. Informațiile au fost făcute în exclusivitate pentru  CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, de una dintre persoanele care a participat la parastasul de 40 de zile de la moartea regretatei artiste de muzică populară.

Citește și: Cât a plătit Anamaria Prodan pentru pomana de 40 de zile a mamei sale! Impresara nu s-a uitat la bani

În cadrul unui interviu, Aura, o cititoare fidelă CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a declarat că Anamaria Prodan nu ar fi leșinat, iar emoțiile nu au cuprins-o atât de mult, încât lacrimile să-i curgă șiroaie.

Citește și: Anamaria Prodan ii indeplineste dorinta arzatoare a Ionelei, dupa moartea sa! Ce va face impresara pentru mamica ei

Ce produse alimentare au fost în pachetele împărțite la parastasul Ionelei Prodan

Potrivit mărturisirilor făcute de Aura, una dintre persoanele prezente la pomană, în fiecare pungă au fost: un borcan cu zacuscă de vinete, o napolitană de post, o cutie de pate porc, un pachet cu sticks-uri, o cutie cu bere, un păhărel iaurt cu fructe, un mic corn, o cutie icre și un grapfruit mare.

„Nu că a dorit Anamaria să fie prezenți cei care au iubit-o pe mama ei –  oricum au fost vreo 10-12 persoane apropiate (soțul, una dintre fiice cu soțul, Elena Merișoreanu, o tânără, un tânăr, o doamnă mai în vârstă și cam atât). Nu a leșinat nicicum, doar dacă a vărsat o lacrimă, două pe sub ochelari.

Nu au fost împărțite la cimitir 200 de pachete, abia vreo 60-65 maximum. Nu au fost în pachete toate produsele înșirate de prietena Elena Merișoreanu, ci: un borcan cu zacuscă de vinete, o napolitană de post, o cutie de pate porc, un pachet cu sticks-uri, o cutie cu bere, un păhărel iaurt cu fructe, un mic corn, o cutie icre și un grapfruit mare. Tot ce v-am spus, am văzut cu ochii proprii”, a povestit Aura, o cititoare fidelă CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, care a fost prezentă la parastasul de 40 de zile de la moartea Ionelei Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan a spus cum își alină dorul de mama sa. Gestul pe care îl face te va face să plângi

Vă reamintim că Ionela Prodan a încetat din viață pe 16 aprilie în Spitalul Elias din București, unde era internată de mai multe săptămâni. Regretata cântăreață de muzică populară avea 70 de ani.

Citește și: Anamaria Prodan a povestit cum au fost ultimele clipe cu mama ei: „S-a uitat pentru ultima oară la mine și…”

De ce boală suferea Ionela Prodan

Vă reamintim că problemele de sănătate ale artistei au început la finalul lunii ianuarie. La acea vreme, ea a acuzat înțepături în zona inimii și familia ei s-a panicat, pentru că aceasta se confrunta de multă vreme cu afecțiuni cardiace. Fata cea mare a dus-o la Spitalul Fundeni, unde medicii au internat-o imediat. Ei i-au pus și un diagnostic:  cancerul pancreatic. Ulterior, au circulat tot felul de zvonuri în legătură cu maladia cu care a fost diagnosticată, de fapt. Și, pentru a avea parte de liniște, fiicele Ionelei Prodan au decis ca ea să plece o perioadă din țara noastră.

 La sfârșitul anului 2017, mama Anamariei Prodan a uimit pe toată lumea cu transformarea ei: și-a schimbat radical look-ul și a slăbit 25 de kilograme. În cadrul unei emisiuni, Ionela Prodan a dezvăluit regimul care a ajutat-o să topească kilogramele în plus.
Citește și...