Andreea Antonescu, curtată de fotbaliști celebri: “Am atins un subiect care nu îmi place”! Ce mesaje a primit de la sportivi

Publicat: 19/05/2020 | 15:02

În prezent, Andreea Antonescu este o femeie singură, după ce a pus punct definitiv relației cu jurnalistul Ștefan Manolache – cei doi au avut mai multe tentative de împăcare. Chiar dacă, oficial, cântăreața nu a divorțat de Traian Spak, ea nu duce lipsă de admirator. Astăzi, în cadrul interviului oferit pentru ProSport LIVE, artista a atins un subiect sensibil: mesajele primite de la fotbaliști celebri care au încercat să o aducă în patul lor.

Citește și: Ex-ul Andreei Antonescu s-a combinat cu o sexy-șatenă și…

Andreea Antonescu, în izolare alături de fiica și mama ei

Andreea Antonescu și-a început șirul dezvăluirilor, subliniind cât de mândră este că a reușit să stea complet singură timp de aproape trei săptămâni. Ulterior, ea le-a povestit  lui Victor Vrînceanu și colegei sale, Carmen Mandiș, că a mers în Galați, unde și-a luat fetița și mama și le-a adus în București, unde au continuat să stea în izolare până pe 14 mai, când a fost ultima zi din starea de urgență decretată din cauza epidemiei de coronavirus.

“Proiectul Andre rămâne proiectul meu de suflet (…). Îți voi spune sincer că sunt foarte mândră de mine, pentru faptul că, uite, vezi întotdeauna am fost pe principiul: niciodată să nu spui niciodată. Până în punctul în care viața nu te pune în anumite situații, nu-ți dai seama cât de puternic ești. Și atunci… acum câțiva ani, dacă m-ați fi întrebat, v-aș fi spus clar că: nu pot să stau singură! Întotdeauna am fost dependentă de oameni, întotdeauna mi-a plăcut să am oameni în jurul meu și niciodată n-am stat singură. Mă mândresc cu faptul că timp de 18 zile am stat izolată în casă. Și asta doar pentru siguranța și sănătatea mamei și a fetiței mele; după care am plecat în Galați, pentru că pe ele pandemia le-a prins în Galați. M-am dus după ele și le-am adus aici. Mă mândresc cu faptul că timp de două luni și jumătate, am stat în casă. Asta până săptămâna trecută, când au început așa… filmările! Nu în aceeași măsură în care erau, dar asta e, ne adaptăm situațiilor. Suntem niște oameni puternic”, a mărturisit artista în cadrul emisiunii ProSport LIVE, prezentată de Victor Vrînceanu.

Află și: Vedetele #stauacasă, dar sunt #cuvoi (I). Alex Velea, Codin Maticiuc, Andreea Bălan, Andreea Antonescu și Fuego vă dau rețete împotriva plictiselii

La un moment dat, vedeta a vorbit despre situația medicală pe care a avut-o și care nu i-a permis să facă mișcare: “Mi-ar fi plăcut să fac sport în viața mea. Din păcare, am avut probleme de sănătate, care nu mi-au permis să fac nici măcar o oră de sport la școală (…). Îți spun sincer, că într-o sală nu prea am mai călcat de 8-9 ani de zile. Sunt o norocoasă din acest punct de vedere, pentru că da, bănuiesc că lucrul ăsta îl moștenesc așa, din familie. Îmi place să fac sport, îmi place să merg la sală. Din păcate, după cum ne obișnuisem cu toții, nu am avut timp pentru așa ceva! Dar, promit să recuperez acum, pentru că sunt în forță. Deci, sunt într-o mare forță și îmi doresc foarte mult să fac lucrurile pe care nu am apucat, pentru că știi cum e: după o perioadă de pauză totală, de stat în casă și cam atât, e cazul… Vreau să mă apuc de cursuri de înot, vreau să merg la sală și, într-adevăr, în perioada asta m-am abonat, dacă pot să spun așa, sau m-am alăturat unei clase de fitness online, bineînțeles. (…)”.

Nu rata: Top 30 bunăciuni la plajă de 1 Mai. S-au dat cu loțiune, s-au așezat pe șezlong și… Vezi pe ce locuri se clasează Andreea Antonescu, Andreea Bănică, Daniela Crudu, Bianca Drăgușanu ori Roxana Vancea

Andreea Antonescu, curtată de fotbaliști celebri: “Am atins un subiect care nu îmi place”

Întrebată de Victor Vrînceanu: “Au fost fotbaliști celebrii care te-au abordat vreodată, au încercat să te scoată în oraș?”, Andreea Antonescu a declarat: “Oh, Doamne, am atins un subiect care nu îmi place! Da… și chiar în urma apariției acelei reviste Playboy, știi cum… deodată au început să apară mesajele din partea lor. Și m-am gândit: Ah, de fapt, asta era cheia succesului! Dar, îți spun sincer, nu m-a interesat vreodată acest subiect. Sau nu m-a interesat vreodată să am o relație cu cineva din acest domeniu, întotdeauna am considerat că sunt o persoană căreia îi place continuitatea, o persoană serioasă, o persoană care dacă începe un lucru – acum nu depinde totul de mine – speră în povestea aia până la final, știi? (…). Am considerat că nu știu dacă are rost să mă ridic eu la acel nivel. Pentru că aventurile nu mi-au plăcut vreodată. Și iar sunt răutăcioasă”. Carismatica artistă nu a dorit să dezvăluie numele foștilor sportivi care au încercat să o cucerească.

Andreea Antonescu, declarații despre Nadia Comăneci și Gheorghe Hagi

Ulterior, Victor Vrînceanu a mutat discuția spre cvintupla campioana olimpică a României la Jocurile Olimpice, Nadia Comăneci, și fostul fotbalist Gheorghe Hagi. Declarațiile artistei de 37 de ani le puteți asculta în clipul de mai jos.

Citește și: Așa ceva?! Abia acum s-a aflat motivul pentru care Andreea Antonescu nu a divorțat de Traian Spak

Citește și...