Ex-ul Andreei Antonescu s-a combinat cu o sexy-șatenă și…

Autor: Keva Iosif
Publicat: 18/05/2020 | 23:24

Nici nu a ieșit bine din izolare, că a și dat ”iama” în frumusețile din București. Fostul iubit al Andreei Antonescu s-a combinat cu o renumită fată de oraș. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii de ultimă oră.

Ștefan Manolache se pare că a trecut peste despărțirea de Andreea Antonescu, iar, la scurt timp după ieșirea din izolare, a bifat o nouă cucerire. (NU RATA: ȘTEFAN MANOLACHE, IUBITUL ANDREEI ANTONESCU, S-A IUBIT ÎN TRECUT CU O ALTĂ FEMEIE CELEBRĂ. A CERUT-O ȘI DE SOȚIE)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Ștefan Manolache în zona de nord a Capitalei. Tânărul a oprit în fața unei unități bancare. Extrem de grăbit, după ce și-a parcat mașina, ”Prințișorul taxiurilor” a fugit până la bancomat, pentru a-și face ”refill” la portofel. Imediat după ce a terminat operațiunea bancară, Ștefan Manolache s-a întors val-vârtej la mașină.

Prințișorul taxiurilor” nu are timp de pierdut în pandemie

Escapadă la mare

Motivul pentru care totul s-a derulat pe repede înainte s-a dovedit cât se poate de întemeiat. Pesemne că Ștefan Manolache nu și-a dorit ca frumusețea care stătea confortabil pe locul din dreapta-față al Land Rover-ului să se plictisească. Din câte se pare, ”Prințișorul taxiurilor” a făcut o nouă ”victimă” în rândul sexoaselor din București. La câteva luni după ce s-a despățit de Andreea Antonescu, tânărul și-a găsit liniștea sufletească în brațele unei renumite fete de oraș, Alexandra. (VEZI ȘI: ANDREEA ANTONESCU A ÎNAINTAT ACTELE DE DIVORȚ! „NU ÎMI PLACE SITUAȚIA, DAR…”)

Ex-ul Andreei Antonescu s-a combinat cu o fată de oraș

De cum s-a întors la mașină, Ștefan Manolache s-a instalat confortabil la volan și a demarat în trombă spre ieșirea din București. Potrivit surselor noastre, fostul iubit al Andreei Antonescu și noua lui cucerire s-au îndreptat spre litoral. Potrivit postărilor pe care Ștefan și Alexandra le-au făcut pe diferite rețele de socializare, au avut parte de un weekend plin de distracție. (NU RATA: DE CE AU ”RUPT-O” DE FAPT ANDREEA ANTONESCU ȘI IUBI. DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE)

Alexandra s-ar fi combinat cu ex-ul Andreei Antonescu

Ștefan Manolache, palmares ”calificat”

”Prințișorul taxiurilor” este cunoscut ca un adevărat donjuan. Tânărul se poate mândri cu un palmares notabil al frumuseților din showbiz-ul autohton. După relația cu Silvia de la ”Bravo, ai stil!”, Ștefan Manolache a “combinat-o” pe colega acesteia Adela Tecuceanu, finalista celui de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D. Ba mai mult, a fost într-o vacanță de lux cu… nepoata fostului premier Petre Roman. (CITEȘTE ȘI: SEXY-PATRONEASA CARE S-A IUBIT CU “PRINȚIȘORUL TAXIURILOR” DEVINE MAMĂ ÎN IZOLARE. TATĂL COPILULUI ESTE UN CUNOSCUT FOTBALIST)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...