Andreea Ibacka, certată în direct, la TV, după o apariție sexy și provocatoare: „Te rog, să vii mai îmbrăcată, că e și zi de post și vine…”

Publicat: 29/03/2018 | 11:56

Andreea Ibacka e una dintre cele mai sexy actrițe din showbizul românesc, iar astăzi, ea i-a înnebunit pe bărbați, după ce a apărut într-o emisiune îmbrăcată într-o ținută extrem de sexy. Mai în glumă, mai în serios, Cove a mustrat-o pe frumoasa blondină, reamintu-i că e Postul Paștelui. Mai mult, colegul de prezentare al Adelei Popescu a avut și o rugăminte la soția lui Cabral Ibacka.

Prezentă la „Vorbește Lumea”, Andreea Ibacka a avut o apariție demnă de covorul roșu! Vedeta a îmbrăcat o rochie mini, mulată pe corp, dar cu mâneci foarte largi. În timp ce Adela Popescu o complimenta, Gabriel Coveșeanu a început să o certe în direct, neluând în seamă faptul că ar fi putut să-i spună rugămințile de mai jos atunci când camerele de filmat nu erau pe ei.

„Dacă ne vedem și mâine, te rog, să vii mai îmbrăcată, că e și zi de post și vine și preotul. Te rog să te îmbraci mai decent”, a reacționat Cove în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”.

Actrița nu a pus la suflet cuvintele lui Gabriel Coveșeanu și i-a spus că mâine va fi și mai cald și că nu va renunța la ținutele sexy. Totuși, într-o oarecare măsură i-a dat dreptate, pentru că a mărturisit o discuție din intimitatea cu soțul ei. Cabral i-a spus partenerei sale să pună haine pe ea, după ce a văzut cum s-a îmbrăcat ieri la emisiunea „Vorbește Lumea”.

„Până și soțul care pune poze de la baza pârtiei n-a avut să mă vadă ieri, dar pe Instagram mi-a comentat să pun ceva pe mine”, a mărturisit Andreea Ibacka.

Aceasta e ținuta pe care a avut-o soția lui Cabral de ieri, când a venit în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”.

În cadrul interviului de astăzi, Andreea Ibaka a vorbit despre pățaniile concurenților de la „Ferma Vedetelor”, dar și noile provocări pe care le vor trăi cei rămași în competiție.

Andreea s-a căsătorit cu prezentatorul Cabral Ibacka în 2011

Andreea Ibacka (32 de ani) este o actriță română de film. Ea este cunoscută în rolurile principale din serialele: „Inimă de țigan”, „Regina”, și co-prezentator al emisiunii „În al 9-lea cer”.

Citește și...