Acasă » Vedete » Andreea Mantea și iubitul misterios, pregătiți să ducă relația la un alt nivel? “Este atât de valoros ce trăim noi. M-am temut să fiu o mamă singură”

Andreea Mantea și iubitul misterios, pregătiți să ducă relația la un alt nivel? “Este atât de valoros ce trăim noi. M-am temut să fiu o mamă singură”

De: Alice Zotta 29/03/2021 | 17:39

Oficial, Andreea Mantea și iubitul misterios nu își fac planuri de nuntă, însă, par că sunt pregătiți să ducă relația la un alt nivel. Îndrăgita prezentatoare a vorbit într-un interviu impresionant despre iubirea specială care o leagă de partenerul ei de viață pe care continuă să îl țină ascuns de camerele de filmat și aparatele de fotografiat. În plus, a mai spus vedeta de la Kanal D, își dorește să îi facă lui David o surioară, dar, lasă acest aspect în mâinile Lui Dumnezeu… Prin acest detaliu, unii au înțeles că ea și iubitul său au vorbit despre conceperea unui copil.

Andreea Mantea, despre relația cu iubitul misterios

În vârstă de 34 de ani, carismatica brunetă a mărturisit că va merge încontinuu pe drumul discreției în ceea ce privește povestea de dragoste pe care o are în prezent. Despre ziua nunții, Adreea Mantea a lăsat să se înțeleagă faptul că nu se va întâmpla anul acesta.

“Pornind singură pe drumul ăsta și neprimind sfaturile corespunzătoare, până la un moment dat am crezut că este normal să îți exprimi absolut toate trăirile și în presă. Și mi-am dat seama, în timp, că greșesc. Am preferat apoi să țin pentru mine! Este atât de valoros ce trăim noi cu noi și nu trebuie să despice nimeni firul în patru și apoi să te străduiești să dai explicații.

(…). Nu aș accepta să stau să fiu mințită sau nu aș suporta să stau într-o relație unde nu e încredere reciprocă sau în care nu există respect reciproc”, a declarat Andreea Mantea pentru fanatik.ro.

Întrebată dacă se consideră o femeie împlinită, vedeta a spus: “Sunt o femeie împlinită, îmi este bine, sunt fericită, nu îmi lipsește nimic și consider că ar trebui să țin doar pentru mine acea parte a existenței mele care vreau să fie doar a mea, și nu consumată în spațiul public”.

Nu rata: Andreea Mantea, strigăt de ajutor pe Instagram: “Vă rog să-l ajutați”

Andreea Mantea: “M-am temut să fiu o mamă singură”

După ce s-a despărțit de tatăl băiețelului ei, Andreea Mantea a fost multă vreme o mamă singură… Însă, după un timp, cei doi foști parteneri au făcut pace de dragul lui David, iar acum acesta își împarte timpul cu amândoi, în funcție de programul acestora.

“Atât de tare m-am temut de această treabă, de a fi mamă singură, nu știam exact cum să abordez toată situația. Mi-am făcut mai multe scenarii, planuri, dar degeaba te gândești cum să acționezi până când nu te întâlnești acea situație. Cred că sunt o mama normală, care pur și simplu se descurcă în funcție de situația în care se regăsește. Sper și cred că sunt o mama foarte bună și sper să fiu în continuare. Nu am exagerat cu nimic, nu am greșit cu nimic. Și dacă, poate, am făcut-o, am reparat imediat”, a dezvăluit moderatoarea de la Kanal D, potrivit sursei citate mai sus.

Despre așa-zisa sarcină care a făcut multă vâlvă în ultima perioadă, Andreea Mantea a menționat următoarele: “(…) nu, nu mă pregătesc să devin mămică din nou. Am foarte multe lucruri de făcut și trebuie să îl cresc pe David. Dacă vrea Dumnezeu, bine, dacă nu, nu. Da, mi-aș dori o surioară pentru David, dar toate la timpul lor. Nu îmi fac un plan din asta”.

Citește și: Care este primul job avut de Andreea Mantea! Nu i-a fost niciodată ruşine să recunoască din ce făcea bani la 15 ani

“Trăiri alături de Andreea Mantea”, emisiune realizată de casa ei de producție

Timp de nouă ani, prezentatoarea a fost la foc continuu prin prisma proiectelor pe care le-a avut, iar în iulie 2020, a decis să facă schimbări majore. Unul dintre motive a fost fiul ei, pentru că și-a dat seama că acesta are nevoie de familie, prieteni și, implicit ca mama lui să îi fie mai des alături.

“(…).Au fost momente pe care le-am ratat, evenimente importante din familia mea, din cercul meu de prieteni, fel și fel de lucruri pe care mi-aș fi dorit să le fac, dar nu aveam timp. Ca să nu mai vorbim despre vacanțe. Pur și simplu, de la o vârstă, ai nevoie și de timp pentru tine. Am simțit nevoia de anumite lucruri și timp pentru mine. Și am făcut-o! Nu știu dacă o să revin la un program zilnic, dar cu siguranță nu în acest moment.

Sunt foarte multe lucruri pe care aș fi vrut să le filmez în trecut, îmi doream mult să arăt povești de viață ale oamenilor obișnuiți și, în același timp, să mă arăt în fața celor care mă urmăresc și care mi-au fost aproape în toți acești ani exact așa cum sunt în viața de zi cu zi, în cele mai firești situații. Le mulțumesc cu toată inima telespectatorilor că ne urmăresc în număr atât de mare și că ne provoacă să fim tot mai buni în ceea ce facem și să le aducem povești interesante, inspiraționale de viață, prin invitații din emisiune”, a mai povestit vedeta pentru fanatik.ro.

Despre cel mai nou viciu care “a prins rădăcini” în viața sa, diva a spus: “Somnul poate fi considerat viciu? (n.r.: a râs) Mai nou, de când am mai mult timp pentru mine, am descoperit o chestie foarte faină: somnul. Indiferent de oră, dacă dorm o jumătate de oră este magic. Este Dumnezeu pe pământ! Tot timpul urmăresc, în orice zi, în funcție de programul pe care îl am, o pauză mică și de abia aștept să ajung acolo ca să trag un pui de somn de 15-20 de minute. Cred că sunt doar obosită și somnul s-a transformat într-un viciu”.

De-a lungul carierei din lumea televiziunii, Andreea Mantea a prezentat următoarele proiecte: “Mireasă pentru fiul meu”, “Se strigă darul”, “Te vreau lângă mine”, “Nuntă cu Surprize”, “Wowbiz”, “Puterea Dragostei” și, în prezent, are propria casă de producție.

Sursa foto: Facebook & Instagram Stories

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita niciodată”
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte