Andreea Marin, atac la Bănică: «Ştie toată ţara ce face Ştefan! Nu cred că a vrut să anunţe, a fost descoperit şi n-a putut nega»

Publicat: 12/09/2013 | 17:50

Andreea Marin a vorbit despre relaţia pe care o are în prezent cu Ştefan Bănica Jr., dar şi despre noua relaţie a artistului cu Lavinia Pârva.

Deşi nu are timp decât pentru fiica ei, Andreea Marin a oferit un interviu echipei Acces Direct despre relaţia fostului ei soţ cu Lavinia Pârva.

Ştefan Bănică Jr. şi artista au fost surprinşi de paparazzi revistei Ciao! La scurt timp după aceasta descoperire, cântăreţul şi/a oficializat relaţia cu Lavinia.

«E viaţa fostului soţului meu. Nu pot să răspund la asta. Pentru mine nu e o noutate faptul că are o relaţie cu Lavinia, pentru voi poate este. Eu nu cred că a anunţat. A fost descoperit si apoi nu a mai putut nega. Eu am viaţa mea şi sunt alături de un om care mă respectă, de această dată. Nu mă interesează ce face Ştefan.», a declarat Andreea Marin în emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

Andreea Marin

Întrebată de Simona Gherghe dacă relaţia dintre Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia datează din 2011, când au fost surprinşi prima dată împreună, Andreea Marin a dat un raspuns suspect.

«Cred că ce ştiu eu ştie toată tara. Nu as vrea sa comentez mai multe. Ma bucur de alegerea de viaţă pe care am făcut-o pentru mine si vreau să trăiesc aşa cum trăiesc acum, să am parte de respect şi de dragoste. Fiecare are ce e mai bine pentru el, ce merită şi cel mai cinstit e să recunoşti tot ce ţi se întamplă. Eu am o relaţie pe care am hotărât să o prezint şi să nu o ascund. Dintr-o relaţie de prietenie a devenit una de iubire. Tunkay este un om serios care ştie ce are de făcut pe toate planurile. Nu pot să vorbesc despre deciziile pe care le face Ştefan.»

Moderatoarea emisunii a întrebat-o pe fosta soţie a lui Ştefan Bănică de ce artistul nu a dat în judecată publicaţia care l-a acuzat în 2011 că ar avea o relaţie cu Lavinia Pârva, iar fosta Zână a Surprizelor a declarat ca aceeasi nelămurire a avut-o şi ea. «Nici mie nu mi se pare normal sa nu dai in jucatata publicatiile care au scris urat si neadevarat despre tine. Cum va întrebaţi voi, ma intrebam si eu, si nu mi-a placut. Nu mi-a dat incredere, dimpotriva chiar. In mod normal, daca fi fost acuzata ca am fost cu un domn in bloc as fi dat, fara doar si poate, în judecată publicaţiile în care ar fi aparut această afirmaţie. Nu aş fi fost linistită dacă aş fi ştiut că sunt nevinovată. Sunt fericită astazi. Pot spune că am luat decizia corectă în ceea ce priveşte viaţa mea. Bine am făcut că s-a întâmplat aşa.»

Mai mult, Simona Gherghe a avut curiozitatea dacă Andreea Marin ştie ceva despre iubita lui Ştefan Bănică Jr. şi dacă e un model pentru fiica lor, Violeta. «Nu ştiu prea multe despre fata asta. Un model înseamnă cineva care a făcut ceva notabil în viaţa asta. Eu nu pot opri şi nici nu vreau sş se pună interdicţie. Nu voi face asta. E o întrebare bună. E Lavinia un model pentru fiica mea? Eu nu ştiu prea multe. Stiu despre ea doar acest tip de barfe, în legatură cu fostul meu soţ. Nu ştiu ce face. Cu ce se ocupă. Nu m-a interesat. Nici nu e cazul să o judec eu. Voi ştiti mai bine ce a facut.»

stefan banica

Întrebată dacă Ştefan Bănică a înselat-o, Andreea Marin a răspuns sec. «Nu o să vorbesc despre asta. Nu e un subiect care sa-mi facă placere şi nici nu o sa discut despre casnicia mea.»

Căt despre asemanarea dintre ea şi Lavinia, Andreea nu s-a supărat când oamenii au spus că sunt ca două picături de apă. «Nu mă deranjeaza deloc că oamenii ma aseamănă cu ea. N-are nicio importanţă că semăn, că nu semăn. Poate fi şi identică, poate fi la poul opus. Nu trăiesc eu cu ea. Nu mă interesează şi nici nu am nimic cu această persoană. Mă interesa ce facea el pe vremea cand eram căsătoriţi, acum nu. Nu judec ce face el. Nici nu mai vreau să ştiu ce face el. Dacă am ales un drum în viaţă, e tocmai pentru că nu mai vreau să ştiu ce face el în viaţa lui particulară.», a conchis Andeea Marin.

Citeşte şi:

Prima reactie a Laviniei Pirva, după ce Stefan Bănică a recunoscut relatia cu ea: „Voi spune doar atât…”

„Stefan Bănică e făcut să fie un bun al intregului popor. E lover de profesie”. Cine crede asta despre fostul sot al Andreei Marin

I.V

 

Citește și...