Angelina Jolie, mărturisiri de coşmar! Actriţa susţine că Harvey Weinstein a hărţuit-o sexual! Decizia luată de soţia producătorului de film

Publicat: 11/10/2017 | 09:33

Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, dar şi alte actriţe au povestit că producătorul american Harvey Weinstein le-a hărţuit sexual. Mărturisirile şocante au fost făcute pentru jurnaliştii de la New York Times.

Fosta soţie a lui Brad Pitt şi actriţa americană Gwyneth Paltrow au făcut declaraţii şocante despre avansurile pe care le-au primit când erau la început de carieră. Angelina Jolie a declarat că a avut “o experienţă urâtă” cu producătorul American Harvey Weinstein, care are acum 65 de ani. După acel moment oribil, vedeta a spus că s-a hotărât să nu mai colaboreze niciodată cu el.

În vârstă de 45 de ani, Gwyneth Paltrow a povestit că după ce i-a oferit rolul din pelicula “Emma”, Harvey Weinstein a chemat-o în camera lui de hotel şi i-a sugerat să îi facă un masaj.

“Eram un copil, m-am blocat, am rămas împietrită”, a declarant Gwyneth Paltrow într-un interviu, potrivit New York Times.

Publicaţia americană a dezvăluit, săptămâna trecută, că fondatorul “Miramax” şi “The Weinstein Company”, a hărţuit sexual cel puţin 30 de femei.

Astăzi, soţia lui Harvey Weinstein a anunţat despărţirea de producătorul de film, din cauza scandalului de abuzuri sexuale. Georgina Chapman are 41 de ani şi este o cunoscută creatoare de modă din Marea Britanie. Harvey Weinstein şi soţia lui divorţează după 10 ani de la nuntă.

Citește și...