Anunţ-bombă! Anda Adam vrea să se întoarcă la Exatlon! „Există şanse să….”

Publicat: 03/02/2018 | 09:42
Anda Adam a ajuns acasă, joi, după câteva săptămâni bune petrecute în Republica Dominicană, la filmările show-ului „Exatlon”. Blondina a fost adusă în scaun cu rotile, din cauza unei accidentări serioase la genunchi. Artista se deplasează mai greu, dar speră să se recupereze cât mai repede. Anda a început să plângă când şi-a văzut soţul, pe Sorin Andrei, şi fetiţa, Evelin, aşteptând-o pe aeroportul din Otopeni.
 

Anda Adam a fost eliminată de la „Exatlon” şi a ajuns în ţară cu mari regretă. Artista a mărturisit că îi pare extrem de rău că nu a putut lupta în continuare, alături de colegii ei din echipa „Faimoşii”. Anda Adam s-a accidentat la genunchi, în timpul unei probe de fotbal, dar speră că se va recupera repede. Blondina îşi doreşte să revină în competiţie, dacă acest lucru este posibil.

„Sunt emoţionată pentru că am venit acasă şi că am putut să o iau pe Evelin în braţe şi am putut să-l strâng şi pe Sorin în braţe. Dar o parte din sufletul meu a rămas acolo, pentru că e un capitol pe care l-am început şi nu l-am terminat aşa cum mi-aş fi dorit eu. 80% voi face operaţie. 20%… e speranţa că poate totuşi nu este cazul să fac o intervenţie chirurgicală şi poate să fac doar o terapie pe o perioadă mai lungă de timp şi să-mi revin aşa. Deşi dacă este vorba despre un ligament, aşa cum se bănuieşte, nu ştiu dacă se poate reface. Şi dacă mă recuperez repede, mi-aş dori enorm să mă pot întoarce! Visez să mă întorc! Aş vrea să continui ce am început atât cât pot, chiar dacă ştiu că în competiţia asta n-aş fi rămas cu siguranţă până la capăt, cinci luni, pentru că n-aş fi putut psihic să rezist cinci luni fără copil şi fără soţ.  Dar nu aşa voiam să închei capitolul. Tocmai de aceea dacă mă refac foarte repede şi sunt aptă de sport-ceea ce doctorul mi-a spus că oricum sunt şi chiar este foarte indicat şi o să mă roage să fac bicicletă, şi să merg normal, şi să mă comport normal, pentru că refacerea e mult mai rapidă-există şanse să revin alături de echipă mea”, a declarat Anda Adam, pentru wowbiz.ro.

 

Citește și...