Anunțul făcut de fiica lui Adrian Minune despre Betty Salam, după ce a născut la 18 ani! A ţinut să se afle adevărul de la ea

Publicat: 20/10/2018 | 09:43

Karmen, fata cea mare a lui Adi Minune, a avut parte de provocări de zile mari, după ce le-a dat liber fanilor “să o bombardeze” cu toate curiozitățile pe care le au în legătură cu viața ei privată, dar și cele despre frumoasa carieră pe care și-a contruit-o în ultimii ani. Și… cum dintotdeauna a existat o rivalitate între susținătorii ei și cei ai lui Betty Salam, Carmen Minune a fost nevoită să răspundă unui mesaj incomod. Vedeta a spus lucrurilor pe nume și i-a transmis câteva gânduri lui Betty care a născut un băiat la vârsta de 18 ani. Vă reamintim că fiica lui Florin Salam a devenit mămică în prima zi a acestei luni.

Citește și: Karmen, filmată în timp ce cântă o manea. Fiica lui Adi Minune, reacție savuroasă când a fost întrebată dacă e țigancă

Anunțul făcut pe Internet de fiica lui Adrian Minune despre Betty Salam, după ce a născut la 18 ani

Karmen Minune nu a ocolit un mesaj primit de la un internaut care o admiră tare mult, dar, care nu înțelege motivul pentru care unii dintre oameni fac o comparație drastică între ea și Betty Salam. Astfel, fiica lui Adrian Minune a mărturisit: “Oamenii tind sa spuna lucrul asta pentru ca tatii nostri sunt din acelasi domeniu. Dar, asa cum intre noi doua nu exista concurenta, nici intre tatii nostri nu exista. Imi place foarte mult de ea si ma bucur ca are o familie frumoasa si ca este fericita. Stiu ca abia ce a nascut si ii urez toate cele bune”. Mesajul primit de Carmen Minune pe Instagram Stories de la fan este : “De ce oamenii fac concurență între tine și Betty Stoian? Tu oricum ești mai frumoasă și talentată decât ea. Se vede că-ți place ce faci”.

Citește și: Betty Salam, prima apariție la TV după ce a născut! Cum arată burtica după operația de cezariană: “Recuperarea e dureroasă”

Betty s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, pe 22 iunie

Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Anul viitor, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Vă reamintim că fata celebrului artist a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.

Karmen s-a despărțit de Bogdan Daragiu la finalul verii

Când apropiații, dar mai ales fanii se gândeau la ziua în care aceștia vor face nunta, Karmen și regizorul Bogdan Daragiu au anunțat despărțirea. Fiecare dintre ei a postat câte un mesaj pe rețelele de socializare, unde au mărturisit că au decis să meargă pe drumuri separate în viață după doi ani de relație.

Mulţumesc, Carmen, pentru aceşti 2 ani în care am avut parte numai de clipe frumoase. De astăzi viaţa ne conduce în direcţii diferite, însă îmi voi aminti cu drag de toate experienţele şi momentele petrecute împreună. Decizia a fost matură si de comun acord. Mulţumesc pentru tot!, a scris Bogdan Daragiu pe contul său de Instagram.

Karmen și Bogdan Daragiu au făcut anunțul despărțirii pe 29 august.

“Cu 2 ani în urmă am început o frumoasă relaţie cu Bogdan, însă astăzi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comună şi am vrut să aflaţi de la mine personal. Mulţumesc că ai luat parte la călătoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii şi momente frumoase. De azi începem un nou capitol •” este mesajul postat de fiica lui Adrian Minune.