Asta e una dintre cele mai mari umilinte pentru un barbat! Adi Cristea, facut praf de Mariana Rosca:”Cand faceam sex, mirosea a..”

Publicat: 20/02/2014 | 01:27

Desfiintat de Bianca Dragusanu, de Victor Slav, de Catalin Botezatu si de mai toata lumea, Adrian Cristea s-a ales cu un nou contestatar. Este vorba despre fosta lui partenera de sex, Mariana Rosca.
 

In doar cateva zile – mai precis, de la jenanta lui aparitie TV de luni seara -, Adi Cristea a devenit persona non grata in showbiz-ul autohton.

Mariana Rosca s-a iubit cu
Mariana Rosca s-a iubit cu „Printul” de la inceputul lui octombrie pana la sfarsitul lui decembrie 2013

Mai grav este ca „Printul” nu primeste ajutor nici macar de la fostele lui iubite. Ultima dintre ele, Mariana Rosca, a facut public un detaliu de-a dreptul rusinos legat de fotbalist.

Adi Cristea, pe vremea cand era
Adi Cristea, pe vremea cand era „Printul” Biancai

Potrivit blondei, mijlocasul Stelei avea un iz deloc placut. „Cand faceam sex, mirosea a ceapa. Eu i-am spus ca mie imi plac barbatii care miros a flori. El a spus ca o sa mananc flori data viitoare. Data viitoare a venit tipla„, a spus Mariana Rosca la Antena 1.

15 orgasme in 3 ore!

Mariana Rosca a devenit cunoscuta in urma cu 4 ani, cand a provocat raca in cuplul Moni – Iri Columbeanu. In ianuarie, a reaparut in atentia presei, facand publica relatia cu Adrian Cristea.
_______

CITITI SI:

Secretul a iesit la iveala! Boala CIUDATA de care sufera Adi Cristea. Mariana Rosca, partenera lui de sex, l-a dat de gol

VIDEO! MANEAUA lui Adrian Cristea si a Biancai Dragusanu. O sa lesini de ras cand o sa asculti versurile
_______

Am avut si 15 orgasme intr-o noapte, vreo trei ore asa, cam ce am numarat eu in capul meu asa, nu stiu exact. Am slabit doua kilograme in seara aia. Pentru mine era si o modalitate de a slabi. Sportul se face ori in dormitor, ori la sala. Cum eu nu ma duc la sala…„, a spus Mariana Rosca la vremea respectiva.

J.D
 

Citește și...