Babi Minune a riscat sa fie arestat, doar ca sa isi faca damblaua! Ce gest necugetat a facut manelistul in Italia

Publicat: 05/01/2014 | 20:06
Babi Minune a riscat sa fie arestat, doar ca sa isi faca damblaua! Ce gest necugetat a facut manelistul in Italia

Devenit cunoscut dupa ce, cand avea doar 14 ani, juca in celebra telenovela "Regina" de pe Acasa TV, Babi Minune da exemplu ca nu s-a maturizat deloc odata cu trecerea timpului, facand un gest prin care si-a pus in pericol atat viata, cat si libertatea.
 

Cum in noaptea de Revelion a fost ocupat cu cantarile, faimosul interpret de manele se afla aceste zile in vacanta. Nu a optat pentru Romania, ci a fugit in Italia. Iar ceea ce avea sa urmeze il putea duce fie pe patul de spital, fie in spatele gratiilor.

babi minune

Ajungs la Verona, Babi Minune a tinut mortis sa se traga in poza cu o statuie ce reprezinta o femeie in sanii goi. Desi acest lucru este categoric intezis de legea italiana, manelistul s-a cocotat direct pe monument, facandu-si astfel damblaua. Din fericire pentru el, niciun carabinier nu a fost prezent, compatriotul nostru scapand basma curata.

Este tatic la 17 ani!

In ciuda gesturilor tipice varstei, Babi Minune este cat se poate de matur cand vine vorba de familia lui. Pustiul devenit cunoscut in „Regina” si in „Inima de tigan” – cele doua telenovele difuzate de postul Acasa TV – este tatic la doar 17 ani.

babi minune

In luna octombrie a anului trecut, Georgiana, partenera de viata a cantaretului, a adus pe lume un baietel perfect sanatos, pe care Babi Minune – pe numele lui real, Luis David Dobre – a decis sa il numeasca Rustem.

J.D
 

Citește și...