Bănăţenii şi-au reluat pregătirile şi pleacă în cantonament la Poiana Braşov!

Publicat: 05/01/2018 | 12:00

ACS Poli Timişoara şi-a reluat pregătirile şi până sâmbătă se va pregăti în Banat.  Tehnicianul Ionul Popa, a anunţat că luni lotul pe care îl pregăteşte, alcătuit în mare parte din foarte mulţi tineri, se va deplasa în Poaina Braşov unde va susţine cantonamentul centralizat. 

Singura noutate a bănăţenilor este atacantul Alexandru Popovici care a revenit după o aventură de doar câteva luni în Azerbaidjan.  „Popică” a spus că zilele acestea mai aşteaptă  întăriri, lotului său urmând să i se mai alăture un mijlocaş român, dar şi un atacant şi un fundaş străin.

„Până sâmbătă ne pregătim la Timişoara, după care luni la 13.00 echipa pleacă în cantonament, zece zile la Poiana Braşov. Urmează şi jocurile amicale, aşteptăm şi prima etapă la Sf. Gheorghe. Aş vrea să ne pregătim bine, să nu avem accidentaţi, jucători care să plece şi eventual să mai aducem. Lotului i se va alătura zilele următoareun atacant din Tunisia. Deocamdată e o problemă cu viza, dar zilele acestea se va rezolva. În cel mai rău caz luni sau marţi va fi în cantonament dacă ne înţelegem cu el. A jucat toate meciurile în ultima perioadă din Tunisia 24 de meciuri, a înscris şi şapte goluri, e un jucător care poate să ne ajute”, a declarat Ionuţ Popa.

Fotbalistul tunisian dorit de bănăţeni este Rami Bedoui, jucător care are 27 de ani şi a făcut parte din campania de succes a naţionalei Tunisiei pentru calificarea la CM 2018. Până în prezent, Rami Bedoui a evoluat doar în ţara natală, la Etoile du Sahel, cu care a fost şi campion

La primul antrenament al bănăţenilor a fost prezent şi atacantul Alexandru Popovici, care s-a despărţit de azerii de la Sebail după jumătate de sezon.                                                                                

Cristi P. 

Citește și...