Betty Salam a fost comparată cu Roxana Dobre de un fan. Comentariul savuros făcut de vedetă

Publicat: 02/11/2018 | 20:28

Betty Salam a stârnit mai multe reacții după ce “a scos de la naftalină” o poză de album în care apare alături de soțul ei, Cătălin Vișănescu. Imaginea a fost însoțită de un mesaj scris de vedeta care a devenit mămică în urmă cu o lună

Citește și: Primele declarații ale lui Betty Salam după ce tatăl ei a fost bătut de un interlop: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că…”

Betty Salam a fost comparată cu Roxana Dobre de un fan. Comentariul savuros făcut de vedetă

În vârstă de 18 ani, Betty Salam a repostat o imagine din colecția ei de fotografii. Poza a fost realizată pe când era avea doar 15 ani și se afla la începutul relației cu bărbatul care i-a devenit soț anul acesta și căruia i-a dăruit un băiețel. “3 years ago… (n.r.: în urmă cu trei ani) 😬 #crazyshooting (n.r.: #oședințăfotonebună)” este descrierea pusă de artistă la imaginea postată pe Instagram.

Un fan i-a dat un sfat, sugerându-i într-o oarecare măsură să se facă din nou șatenă, pentru că brunetă seamănă foarte mult cu “mama vitregă”, Roxana Dobre. “Îți stătea bine așa la păr așa cum ești (n.r.: în poza de acum trei ani). Acum și cu machiaj semeni cu soția tatălui tăuși nu e de bine 🤭” este comentariul lăsat de internaut. La scurt timp, tânăra mămică i-a răspuns: “Sper că ești conștient/ă că nu mai suntem în 2015 🙂 în fiecare an se mai schimbă moda. Apropo, în 2018 nu se mai scrie «î» din «i» 😬 🤷🏽‍♀️”.

Citește și: Betty Salam s-a confruntat cu probleme după ce a devenit mamă pentru prima oară: “Nu mai am lapte”

“Frumoşilor, să vă țină până la 1000 de ani!😘👑👑❤️😍🔥😎”, “Doamne, ce oameni, noroc de tatăl tău că are un caracter😉…”, “Bravo, și eu sunt tot de trei ani cu soțul meu,tot de la 15 ani . Te ador. Te iubesc 😍😘😘😗😗” sunt  alte trei dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Citește și: Anunțul făcut de fiica lui Adrian Minune despre Betty Salam, după ce a născut la 18 ani! A ţinut să se afle adevărul de la ea

Betty s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, pe 22 iunie

Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Anul viitor, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Vă reamintim că fata celebrului artist a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.

Citește și...