Blestem sau o coincidență teribilă?! Doi oameni apropiați de-ai lui Mario Iorgulescu au murit

Publicat: 11/09/2019 | 11:29

“Blestem sau o coincidență teribilă?!” – este întrebarea pe care unii dintre prietenii lui Mario Iorgulescu au avut-o în minte și suflet după ce el a fost implicat în accidentul mortal produs în noaptea de sâmbătă spre duminică. O sursă din anturajul fiului președintelui LPF a povestit ce sfârșituri crunte au avut doi apropiați de-ai tânărului de 24 de ani, care acum se luptă pe un pat din Spitalul Elias pentru viața lui.

Citește și: Soția lui Dany Vicol, nedezlipită de sicriul bărbatului iubit. Imagini de la priveghiul tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu. VIDEO

Blestem sau o coincidență teribilă?! Doi oameni apropiați de-ai lui Mario Iorgulescu au murit

Doi dintre bodyguarzii lui Mario Iorgulescu au murit în circumstanțe înfiorătoare, iar faptul că el a provocat un accident teribil în care un tânăr tătic și-a pierdut viața i-a făcut pe unii dintre prietenii săi să se gândească la faptul că asupra lui ar putea fi aruncat un blestem. Băiatul lui Gino Iorgulescu a fost fost păzit ani în șir de un fost militar care s-a lăsat la vatră după ce s-a luptat cu talibanii în munții Afganistanului. Într-o noapte fatidică, în timp ce era singur în mașină, bărbatul a fost spulberat de un tren după ce a încercat să traverseze o cale ferată fără să se asigure, a povestit o sursă din anturajul familiei, conform spynews.ro.

Citește și: Dany Vicol face parte dintr-o familie controversată din România! Am aflat cine este soția lui

Mario Iorgulescu a fost păzit și pe așa-zisul Mihăiță Castet, unul dintre bodyguarzii cunoscuți în București și respectați inclusiv în lumea interlopilor. În timp ce era garda de corp a fiului președintelui LPF, el a primit un diangostic mortal: cancer osos. În lupta cu temuta boală, bărbatul a încercat și un tratament naturist în Spania, potrivit sursei citată mai sus. Din nefericire, toate eforturile sale, ale apropiaților și medicilor care s-au ocupat de el nu au fost suficiente. El s-a stins pe un pat de spital.

Citește și: Mitică Dragomir, despre fiul actualului șef de la Ligă: ”Dacă e vinovat, legea să-și spună cuvântul!” / Prima reacție a lui Serghei Mizil după ce Gino l-a chemat la intervenție