Soția lui Dany Vicol, nedezlipită de sicriul bărbatului iubit. Imagini de la priveghiul tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu. VIDEO

Publicat: 11/09/2019 | 15:45

De când Dany Vicol s-a întors acasă pentru ultima dată, soția lui este nedezlipită de sicriul acestuia. Durerea și suferința partenerei de viață a tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu au fost surprinse într-o filmare cutremurătoare. Imaginile au fost înregistrate în urmă cu câteva ore, la priveghiul bărbatului care a devenit tătic pentru prima dată recent.

Citește și: Blestem sau o coincidență teribilă?! Doi oameni apropiați de-ai lui Mario Iorgulescu au murit

Soția lui Dany Vicol, nedezlipită de sicriul bărbatului iubit

Soția lui Dany Vicol, dar și alte femei importante din viața acestuia l-au vegheat ore în șir de când a fost adus acasă în coșciug. Azi-noapte, un artist a cântat în memoria tânărului mort în urma accidentului produs de fiul președintelui LPF și a oferit dedicații emoționante atât părinților îndurerați, dar și pentru nora acestora. Negruța, așa cum îi spune la un moment dat manelistul, își ține capul pe geamul sicriului în care Dany Vicol își va dormi somnul de veci.

Citește și: Dany Vicol face parte dintr-o familie controversată din România! Am aflat cine este soția lui

După cum puteți observa în înregistrarea de mai jos, rudele, dar și prietenii i-au aprins lumânări la căpătâi, s-au rugat pentru sufletul lui și și-au luat rămas bun de la el. În vârstă de 24 de ani, Dany Vicol a lăsat în urma lui o soție îndurerată și doi copii mici orfani de tată. Doar băiețelul de patru luni este al lui, fetița de șase ani este fiica partenerei sale dintr-o relație anterioară. Înmormântarea sa va avea loc joi, 12 septembrie, în localitatea în care trăiesc părinții lui, în Rudeni. El va fi înmormântat alături de sora lui, care s-a stins la vârsta de șase ani, din cauza unei boli incurabile.

Publicată de Nat Minca pe Marţi, 10 septembrie 2019

Un martor a povestit ultimele clipe de viață ale lui Dany Vicol

Matei este un șofer care a văzut incidentul înfiorător. De altfel, el este cel care i-a scos din mormanul de fiare pe cei doi tineri implicați în tragedia înregistrată la finele săptămânii trecute în Chitila.

Citește și: Audi-ul în care și-a găsit sfârșitul Dany Vicol este un morman de fiare vechi!

“Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror. M-am dus la el și i-am zis: «Dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!». A apucat să mai clipească o dată și… gata! M-am dus către cealaltă mașină. L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii și-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă și i-am dat lui Mario apă, apoi au venit și ajutoarele”, a mărturisit Matei într-un interviu oferit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Potrivit surselor din anchetă, acul vitezometrului din bordul bolidului lui Mario Iorgulescu la 240 de km/h.

Citește și...