Dany Vicol face parte dintr-o familie controversată din România! Am aflat cine este soția lui

Publicat: 11/09/2019 | 09:16

Au trecut trei zile de la tragedia provocată de Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, dar aproape de la o oră la alta ies la iveală noi informații despre acesta, dar și șoferul care a murit nevinovat. De curând s-a aflat că Dany Vicol făcea parte dintr-o familie controversată din România. Toate astea s-au întâmplat în urma căsătoriei cu femeia care l-a făcut tătic de băiat în urmă cu doar patru luni.

Citește și: Soția lui Dany Vicol, nedezlipită de sicriul bărbatului iubit. Imagini de la priveghiul tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu. VIDEO

Dany Vicol face parte dintr-o familie controversată din România

În vârstă de 24 de ani, Dany Vicol a lăsat în urma lui o soție îndurerată și doi copii mici orfani de tată. Doar băiețelul de patru luni este al lui, fetița de șase ani este fiica partenerei sale dintr-o relație anterioară. Tânărul mort în urma accidentului rutier violent produs de Mario Iorgulescu era rudă cu vrăjitoarea Melissa. Partenera lui de viață este una dintre nepoatele acestei controversate femei, relatează spynews.ro. Nu mai e un secret pentru nimeni că la sfârșitul lui 2016, Rada Minca, cunoscută drept vrăjitoarea Melissa, și Roxana Lider, știută ca vrăjitoarea Vanessa, au fost condamnate definitiv de Curtea de Apel București la câte 3 ani închisoare cu suspendare, într-un dosar în care au fost trimise în judecată pentru că au șantajat mai multe persoane, printre care și pe Oana Zăvoranu.

Citește și: Blestem sau o coincidență teribilă?! Doi oameni apropiați de-ai lui Mario Iorgulescu au murit

Dany Vicol va fi înmormântat joi, 12 septembrie, în localitatea în care trăiesc părinții săi, în Rudeni. El își va dormi somnul de veci alături de sora lui, care s-a stins la vârsta de șase ani, din cauza unei boli incurabile.

Citește și: Prima dovadă clară că Mario Iorgulescu era ”abonatul” unui traficant de cocaină!

Un martor a povestit ultimele clipe de viață ale lui Dany Vicol

Matei este un șofer care a văzut incidentul înfiorător. De altfel, el este cel care i-a scos din mormanul de fiare pe cei doi tineri implicați în tragedia înregistrată la finele săptămânii trecute în Chitila. “Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror. M-am dus la el și i-am zis: «Dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!». A apucat să mai clipească o dată și… gata! M-am dus către cealaltă mașină. L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii și-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă și i-am dat lui Mario apă, apoi au venit și ajutoarele”, a mărturisit Matei într-un interviu oferit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Citește și: Audi-ul în care și-a găsit sfârșitul Dany Vicol este un morman de fiare vechi!

Potrivit surselor din anchetă, acul vitezometrului din bordul bolidului lui Mario Iorgulescu la 240 de km/h.

Citește și...