Mitică Dragomir, despre fiul actualului șef de la Ligă: ”Dacă e vinovat, legea să-și spună cuvântul!” / Prima reacție a lui Serghei Mizil după ce Gino l-a chemat la intervenție

Publicat: 11/09/2019 | 09:31

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații uluitoare. Foștul șef de la Ligă, Mitică Dragomir și unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Gino Iorgulescu, care a fost chemat la intervenție, au făcut mărturisiri uluitoare.(CITEȘTE ȘI: CE NUMERE DE ÎNMATRICULARE AVEA ASTON MARTIN-UL DBS CONDUS DE MARIO IORGULESCU! CU PUȚIN TIMP ÎNAINTEA TRAGEDIEI, GINO ACHITASE 300.000 € PENTRU ”MAȘINA MORȚII” ȘI NU APUCASE SĂ O ASIGURE!)

Cu toate că nu se află în cea mai bună relație de prietenie cu actualul șef de la Ligă, Mitică Dragomir, fostul președinte al LPF, i-a transmis un mesaj de încurajare lui Gino Iorgulescu și a vorbit deschis despre fiul acestuia.(NU RATA, AICI: L-AM GĂSIT PE SINGURUL MARTOR AL ACCIDENTULUI: ”L-AM SCOS DIN MAȘINĂ PE MARIO CA SĂ NU ARDĂ DE VIU! REPETA CONTINUU CĂ…” / “VICTIMA DIN AUDI A APUCAT SĂ MAI CLIPEASCĂ O DATĂ ȘI… GATA!”)

”Lui Gino îi transmit să fie puternic și să aibă sănătate. Sper ca Mario să își revină și să nu aibă probleme de sănătate după ce o să iasă din spital. Dacă e vinovat, legea să-și spună cuvântul, dar important să se facă bine și să fie sănătos. Îi doresc multă sănătate lui Mario”, a declarat Mitică Dragomir, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Mitică Dragomir, declarații emoționante despre fiul actualului șef de la Ligă

Prima reacție a lui Serghei Mizil după ce Gino l-a chemat la intervenție!

Așa cum v-am prezentat pe larg, În ultima perioadă, Gino Iorgulescu și-a petrecut timpul mai mult pe la luxoasa locație pe care o deține în Herăstrău, acolo unde se pare că a organizat ”centrul de comandă”, după ce fiul său a fost implicat într-un teribil incident auto. Din câte se pare șeful de la Ligă  l-a chemat la intervenție pe bunul său prieten Serghei Mizil. Celebrul bărbat se pare că a fost delegat de bossul de la LPF să se ocupe de bolidul de lux la volanul căreia se afla Mario în momentul accidentului.(NU RATA, AICI: IMAGINI TERIFIANTE CU GINO IORGULESCU: NEBĂRBIERIT ȘI CU O FIGURĂ DE CEARĂ!)

Contactat de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Serghei Mizil a fost destul de reținut și nu a oferit prea multe informații despre situația din familia Iorgulescu.(NU RATA, AICI: ÎL VOR ÎNMORMÂNTA ÎN ACELAȘI LOC CU SORA LUI! DURERE FĂRĂ MARGINI PENTRU PĂRINŢII LUI DANY VICOL)

”Nu prea am ce să comentez. Gino e într-o situație extrem de dificilă. În afară că fiul lui este în spital, a fost incidentul neferit și sunt doi copii care au rămas fără tata. E o nenorocire. Toate cântăresc extrem de greu. Nu-i bine pentru nimeni, a mărturisit Serghei Mizil, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.  

Serghei Mizil a fost chemat de urgență la intervenție.

Gabriela şi Gino Iorgulescu au luat legătura cu familia tânărului decedat

În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun.
Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu,
Gabriela și Gino Iorgulescu” este comunicatul oferit de părinții lui Mario Iorgulescu.

 

 

 

 

Citește și...