Bombă în cazul prezentatoarei TV! Dana Grecu s-a recăsătorit cu un medic la o lună de la divorţ

Publicat: 05/01/2018 | 17:05

Cele mai noi informaţii în legătură cu divorţul Danei Grecu de tatăl copiilor săi au scos la iveală adevăratul motiv al despărţirii după mai bine de 20 de ani de la nuntă. Sursele DAS au dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că prezentatoarea TV şi Bogdan Grecu au divorţat de mai bine de două luni. Actele separării oficiale au fost semnate la notar şi ei s-au despărţit pe cale amiabilă.

Citeşte şi: Dana Grecu a fost răzbunată! Ce li s-a întâmplat focoasei amante şi soţului infidel! Primele reacţii: „Te-a cucerit, dar te va şutui cât de curând…”

Dana Grecu şi soţul ei au divorţat la notar pe 18 octombrie 2017, potrivit surselor DAS, care au mai declarat pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că vedeta s-a recăsătorit cu un medic stomatolog din Piteşti la doar o lună de la divorţ.

Citeşte şi: Adevărul despre divorţul Danei Grecu! Soţul ei rupe tăcerea! Bogdan se iubeşte deja cu altă femeie: „Sunt foarte fericit! Lângă mine este fata din vis!”

Astfel, pentru mulţi dintre prietenii fostului cuplu nu Bogdan Grecu este vinovat de destrămarea familiei, ci chiar realizatoarea TV, care se pare că avea totul pegătit: mai întâi a trecut pe la notar ca să se despartă de tatăl copiilor săi şi apoi să se căsătorească. Ea îi are din primul mariaj pe David, de 14 ani şi Mihaela, 11 ani.

În urmă cu câteva zile, prezentatoarea a spus că numele ei este Dana Chera, nu Dana Iosifescu, aşa cum era numele de familie înainte să se mărite cu Bogdan Grecu.

„Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă ce ce am făcut, nu am făcut rău. Înseamnă că mă gândesc (n.r.: dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere şi cu mare dragoste şi ştii foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea. Pe mine mă cheamă Dana Chera”, a mărturisit Dana Grecu la o emisiune de la Antena 3.
 

Ioana Toma şi Bogdan Grecu şi-au făcut recent declaraţii de iubire în public, dar apoi bruneta şi-a şters contul de Facebook. Sursa foto: Facebook
Ioana Toma şi Bogdan Grecu şi-au făcut recent declaraţii de iubire în public, dar apoi bruneta şi-a şters contul de Facebook. Sursa foto: Facebook