Brigitte face instrucție cu Pastramă. Ea e șefa!

Publicat: 03/06/2019 | 23:40

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase cu cel mai mediatizat cuplu din showbiz-ul românesc. (Avantajele oferite de un studio de videochat)  La scurt timp după ce a spus ”Da” în fața ofițerului stării civile, Brigitte pare că a dat milităria jos din pod și face instrucție cu proaspătul ei soț, Florin Pastramă. (CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE CELEBRUL ION BOSCHET A FOST ”MĂCELĂRIT” ÎN FAȚA CASEI)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe proaspăt însurățeii Brigitte și Florin într-un centru comercial din Capitală, acolo unde cei doi au ieșit la o scurtă sesiune de shopping. (Cel mai bine platit job din București)

Din câte se pare, imediat după ce și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă, bruneta a dat milităria jos din pod. Brigitte, pur și simplu, face instrucție cu noul ei soț. Fosta doamnă Năstase părea să fie extrem de nemulțumită de atitudinea soțului ei, iar, în consecință, a pus piciorul în prag.

După ce l-a muștruluit  discret pe Pastramă, Brigitte a început să pășească  hotărâtă spre unul dintre magazinele din mall. Cu greu, Florin Pastramă a reușit să țină pasul cu soția sa. Din imaginile obținute de site-ul nr.1 din România se vede destul de clar cine ar fi ”cocoșul” în cuplul Brigitte-Pastramă. Fosta doamnă Năstase pare să fie șefa în casă, iar „musculosul de la Fermă” execută ordinele ”comandantului suprem”. (NU RATA, AICI: FOSTA LOGODNICĂ DĂ DE PĂMÂNT CU PASTRAMĂ DUPĂ NUNTĂ: ”EL TREBUIA SĂ POARTE ROCHIE ȘI BRIGITTE PANTALONI!”)

Brigitte și Florin Pastramă, la mall

Amicele lui Brigitte, sceptice cu privire la relația cu Pastramă!

„Noi am avut rezerve în privința căsătoriei lor la început, pentru că nu-l cunoșteam pe el deloc. Toată lumea a avut rezerve, dar dacă el o face fericită înseamnă că e ceea ce trebuie. Ea ne-a spus că este ceea ce i-a lipsit, e un fel de sprijin moral și emoțional”, a declarat una dintre apropiatele fostei doamne Năstase.

„Eu sunt puțin mai rezervată pentru că nu mai cred în iubirea asta care se aprinde dintr-o dată așa. Cum se aprinde, se și stinge. Fiind prietena noastră, o să-i respect decizia. Florin arată bine, se potrivesc foarte bine, momentan, aparent, arată ca fiind fericită. Eu îmi doresc ca ea să fie fericită, dar eu sunt încă foarte rezervată. Cred că trebuie să mai treacă niște etape, să se mai consume niște lucruri. Acolo au fost în captivitate, acolo toate emoțiile au fost ca într-o cutie. Eu cred că a venit peste o rană și îmi este frică să nu fie ceva ce o să regrete,  a dezvoltat o altă prietenă lui Brigitte.

Chiar și după căsătorie, discuțiile în privința celor doi nu s-au terminat. (NU RATA, AICI: BIANCA ȘI IUBITUL, PRIN ORAȘ CU UN SUPER-FERRARI DE 400.000 €!)

”Ea își dorește un copil și mi-e să nu fie doar o iubire imaginară pe care ea o are înmagazinată în ea”, a detaliat una dintre cele mai vocale amice ale lui Brigitte.

Fosta doamnă Năstase a dat milităria jos din pod

Brigitte și Florin Pastramă se vor cununa religios luna viitoare

Luna viitoare, proaspăta doamnă Pastramă se va căsători religios cu Florin și vor face o nuntă în stil american. Între timp, afaceristul imobiliar s-a mutat în vila de lux a lui Brigitte, devenind astfel și stăpân pe restul proprietăților deținute de brunetă și care ar valora un milion de euro. (NU RATA, AICI: A PLOUAT CU BANI LA NUNTA DINTRE FIUL PRIMARULUI & MOȘTENITOAREA UNEI SUPER-AVERI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...