Brigitte Năstase își face piscină: ”Fac pe inginerul șef!”

Publicat: 06/07/2018 | 16:59

Și-a construit o casă de vis, iar acum Brigitte Năstase își face piscină! Bruneta a angajat o echipă de muncitori care îi ascultă ordinele îndeaproape. (Reduceri mari la jocuri PC)

Brigitte Năstase s-a pus pe treabă! Vedeta și-a angajat o echipă de muncitori pentru a construi piscina mult visată. Soția lui Ilie Năstase știe foarte bine ce-și dorește așa că muncitorii i-au ascultat ordinele îndeaproape. Atât vedeta cât și echipa de muncitori așteaptă cu sufletul la gură terminarea lucrărilor. (CITEȘTE ȘI: ILIE NĂSTASE A DAT ”ATACUL” LA BRIGITTE! L-AM FILMAT ÎN TIMP CE…)

”Îmbin utilul cu plăcutul. Fac pe inginerul şef. Din prima zi în care am început lucrarea au spus că i-am disperat. Abia aşteată să scape de mine. Am avut noroc că am avut loc şi mi-am făcut piscină.”, a mărturisit Brigitte Năstase în cadrul unei emisiuni TV.

Brigitte Năstase va pleca în Italia în vacanță

Brigitte Năstase va pleca și într-o vacanță binemeritată. Că doar după muncă vine și… răsplata! (VEZI ȘI: BRIGITTE NĂSTASE, ÎN LACRIMI DUPĂ DIVORȚUL DE CELEBRUL TENISMEN: “AM STAT ÎN GENUNCHI SĂ FIU SOȚIA LUI ȘI…”)

”Plec în Italia cu copiii şi în rest am o casă la Timişoara şi un apartament la mare şi mergem acolo.”, a mai spus Brigtte Năstase. (Super oferte la accesorii gaming)

Citește și...