Ilie Năstase a dat ”atacul” la Brigitte! L-am filmat în timp ce…

Publicat: 30/06/2018 | 23:15

După ce a încercat să o împace pe Brigitte cu o piramidă de șampanie, în Nuba, cel mai exclusivist club din Mamaia (DETALII AICI), Ilie Năstase continuă „campania” de recucerire a soției sale. (Cele mai bune oferte laptopuri) Cu toate că a rămas fără permis, fostul număr unu mondial găsește fel de fel de soluții pentru a da ”atacul” la frumoasa timișoreancă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut imagini senzaționale cu legenda vie a tenisului românesc. (CITEȘTE ȘI: ILIE & BRIGITTE AU “NEGOCIAT” ÎMPĂCAREA CU O PIRAMIDĂ DE ȘAMPANIE!)

Săptămâna trecută, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost martorul unui moment de-a dreptul senzațional. Brigitte și  Ilie au încheiat un armistițiu în bătălia divorțului. (Console si accesorii gaming)

Totul s-a petrecut într-un mod aparte, la deschiderea oficială a Nuba Mamaia, cel mai extravagant club de pe litoralul românesc, acolo unde cei doi au “negociat” împăcarea cu o piramidă de șampanie. (NU RATA, AICI: ”PĂPUȘELUL” TRISTAN TATE E HOTĂRÂT S-O ”CEARĂ” PE BIANCA DRĂGUȘANU!)

După episodul petrecut pe litoralul Mării Negre, Ilie Năstase pare că a schimbat ”tactica de joc” și încearcă să fie mai tot timpul în preajma soției sale.

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe ”Nasty” în fața blocului unde locuiește soția lui. Îmbrăcat casual și cu bun gust, așa cum ne-a obișnuit, Nasty se pare că a găsit repede o variantă salvatoare, după ce poliția l-a lăsat fără permisul de conducere. Fostul număr unu mondial se deplasează, mai nou, cu o bicicletă de ultimă generație.

După ce a coborât din blocul unde soția sa are un apartament, Nasty a încălecat pe șa și a început să pedaleze de zor. (NU RATA, AICI: ”NORA” MILIONARULUI DORIN COCOȘ E CEA MAI SOFISTICATĂ GRAVIDUȚĂ… A IEȘIT DIN CASĂ CU 50.000 € LA EA!)

După ce a rămas fără permis, Ilie Năstase pedalează de zor

Brigitte şi Ilie au anunțat că divorțează la începutul lui martie, dar actele au expirat

Brigitte şi Ilie Năstase s-au căsătorit civil pe 17 iunie 2013 la Timișoara. Ceremonia religioasă a avut loc pe 9 iunie 2013, iar petrecerea s-a desfășurat la Poiana Braşov. La nuntă le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase certuri, despărţiri şi împăcări. (NU RATA, AICI: EL E MOȘTENITORUL ROMÂN AL UNEI AVERI DE 1 MILIARD €! NU ARE GĂRZI DE CORP ȘI…) În martie 2018 au anunțat că divorțează, dar actele au expirat, între timp.

Brigitte Sfăt a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă. La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfăt, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit astfel milionară și văduvă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)