„Bursucul” se teme de Popică: „Din 2007 nu a pierdut contra CFR-ului!”

Publicat: 09/12/2017 | 09:00
„Bursucul” se teme de Popică: „Din 2007 nu a pierdut contra CFR-ului!”

Dan Petrescu, antrenorul principal al CFR Cluj a declarat că se teme de confruntarea de astăzi din Gruia cu ACS Poli Timişoara.

„Bursucul” crede că elevii săi vor avea o misiune foarte dificilă în jocul contra bănăţenilor, afirmând că Ionuţ Popa n-a mai cedat de zece ani în faţa ardelenilor. 

Dan Petrescu a spus că în încercarea de a-i mobiliza pe elevii săi le-a cerut să răzbune eşecul din tur de pe „Dan Păltinişanu” cu 4-3.  

„Am vorbit cu jucătorii despre acest meci, şi le-am spus că dorinţa de revanşă nu este de ajuns ca să câştigi un meci. Dacă ne uităm pe statistică, este clar în favoarea lor şi în favoarea lui Ionuţ Popa, care din 2007 nu a mai pierdut niciun meci împotriva CFR-ului. Eu cred că ei speră şi acum, cât de cât, la un loc de play-off, pentru că sunt la şase puncte distanţă. Şi e normal să spere, pentru că mai sunt şase meciuri şi trebuie să speri că le câştigi pe toate şi poti să ajungi acolo”, a declarat Dan Petrescu, antrenorul principal al CFR Cluj.

De partea cealaltă deşi echipa sa nu mai are decât şanse teoretice la accederea în play-off, având în vedere programul infernal din finalul acestui an, tehnicianul Ionuţ Popa crede că Timişoara poate produce surpriza şi se poate impune astăzi în Gruia.

„În ultimele etape am câştigat o data şi am remizat de patru ori, asta mă deranjează. De fiecare dată am condus. Pe CFR Cluj îi batem sigur” a declarat Ionuţ Popa.

Meciul dintre CFR Cluj şi ACS Poli Timişoara din etapa a XXI-a a Ligii I, va avea loc astăzi, de la ora 20:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj.

                                                                                           

Cristi P.