Cadoul pe care l-ar dori orice femeie de ziua ei! Ce a primit un cunoscut supermodel

Publicat: 14/01/2014 | 08:20
Cadoul pe care l-ar dori orice femeie de ziua ei! Ce a primit un cunoscut supermodel

Top-modelul Kate Moss, care împlineşte joi vârsta de 40 de ani, a primit cadou un sejur de o săptămână, care în mod obişnuit costă 280.000 de lire sterline (337.837 euro) pe Insula Necker din Caraibe.

Kate Moss s-a deplasat deja cu avionul spre Insula Necker, situată în Marea Caraibilor, împreună cu soţul ei Jamie Hince. Printre invitaţii pe insulă se numără prieteni apropiaţi ai top-modelului, printre care designerul Sadie Frost şi stilistul James Brown, potrivit dailymail.co.uk.

„Kate nu a dorit agitaţia (…) şi fotografii din Londra. A hotărât să sărbătorească într-un cerc restrâns”, a declarat o sursă pentru publicaţia The Mirror.

Insula Necker este o destinaţie de vacanţă exclusivistă pentru celebrităţi, atrase de liniştea şi de intimitatea acestui loc. Printre oaspeţii celebri care au vizitat insula se numără Ronnie Wood, Harry Styles, Bradley Cooper, Paul McCartney şi prinţul Harry al Marii Britanii.

De asemenea, pe această insulă actriţa Kate Winslet l-a cunoscut în august 2011 pe actualul ei soţ Ned Rocknroll, nepotul miliardarului Richard Branson.

Richard Branson, proprietarul casei de discuri Virgin Records şi al companiei aeriane Virgin Atlantic Airways, a cumpărat insula Necker, din Insulele Virgine Britanice, în 1979, pentru suma de 189.000 lire sterline (238.899 euro).

_____

Kate Moss, goală în braţele Rihannei! Vezi cu ce şi-a acoperit părţile intime artista

Marion Cotillard, cea mai elegantă celebritate a anului 2013! Actriţa le-a întrecut pe Kate Moss şi Victoria Beckham

_____

Kate Moss, goală în braţele Rihannei! Vezi cu ce şi-a acoperit părţile intime artista

În 2011, cea mai mare vilă de pe insulă, supranumită „the Great House”, a ars după ce a fost lovită de fulger în timpul uraganului Irene. Kate Moss, aflată pe insulă în acea perioadă, a ajutat-o pe mama omului de afaceri, Eve, să scape din incendiu.

Vila a fost reconstruită, iar în octombrie 2013 a fost deschisă pentru oaspeţi, la preţul de 40.000 de lire sterline pe noapte.

Kate Moss

A aparut pe coperta a peste 300 de reviste!

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii ’90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din toată lumea.

Kate Moss a ocupat locul al patrulea în topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume în anul 2012, cu venituri de 5,7 milioane de dolari.

În decembrie 2013, Kate Moss a fost recompensată cu Special Recognition Award, pentru cei 25 de ani de carieră, la gala British Fashion Awards, de la Londra.

Citește și...