Acasă » Exclusiv » Calvarul prin care trece (cândva) vecina Tinei Turnei, românca acuzată de răpire de fostul soț elvețian. ”M-a bătut cu copilul în brațe!”

Calvarul prin care trece (cândva) vecina Tinei Turnei, românca acuzată de răpire de fostul soț elvețian. ”M-a bătut cu copilul în brațe!”

De: Răzvan Scarlat 28/02/2024 | 23:40

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, calvarul prin care trece Carla Ioana Dumitrache, cândva vecina regretatei Tina Turner. Aceasta este acuzată de răpire de fostul iubit elvețian, alături de care are un băiețel. Bărbatul ar fi lovit-o fără milă în repetate rânduri și l-ar fi distrus din punct de vedere psihic pe minor, motiv pentru românca a plecat din Zurich. Urmează o poveste halucinantă!

Carla Ioana Dumitrache a plecat în Elveția dornică să ridice o afacere, însă autoritățile au blocat-o. În 2009, a cunoscut un tânăr, cu care a început o relație. Ulterior, a rămas gravidă și a adus pe lume un băiețel. După un timp avea să simtă pe propria-i piele ce înseamnă, cu adevărat, durerea. Bărbatul și-ar fi schimbat radical atitudinea, fapt care a determinat-o pe româncă să revină la București, alături de micuț.

Am stat 13 ani în aceeași casă. Tatăl copilului este de meserie inginer proiectant, are o funcție importantă. Ca persoană îl duce capul, asta mi-a plăcut la el, este și educat. Copilul s-a născut în 2013. După un timp a început calvarul, iar anul trecut, în aprilie, am plecat cu trenul din Elveția. Aveam custodie comună. Apoi el a vrut să-mi găsească o hibă, încercând să mă scoată nebună. Dar eu l-am înscris aici la școală, la pian, la cursuri de engleză, de franceză. Copilul învață bine, e viața mea„, a declarat Carla Ioana Dumitrache pentru CANCAN.RO.

Vecini cu Tina Turner

Alături de iubit, românca locuia într-o zonă selectă din Zurich, unde inclusiv regretata Tina Turner (decedată pe 24 mai 2023), deținea un imobil. Carla Ioana Dumitrache ar fi trăit acolo un adevărat coșmar. Susține că și fiul ei ar fi trecut prin momente cumplite.

M-a bătut cu copilul în brațe. Am plecat din Elveția din cauza abuzurilor pe care sistemul de acolo nu le-a luat în seamă. Psihologic mă distrugea. Omul e sociopat. Eu și copilul nu aveam voie să ne atingem, să ne îmbrățișăm. Copilul era pedepsit dacă ne atingeam. Îl ducea pe balcon, îl punea să sară. Locuiam în Zurich, în Kusnacht, eram vecini cu Tina Turner, toți sunt acolo doar milionari. Stăteam în chirie, plătea 4500-4800 de euro. Dacă nu făceam ce dorea el, nu-mi mai plătea asigurarea medicală. Și fără ea, te dă afară din Elveția. Și, automat, nu mai aveam copilul. M-a izolat! Copilul plângea continuu… Îl trăgea de păr, îl bușea… Când simțea că nu-l mai idolatrizăm, ne făcea praf„, ne-a dezvăluit, cu lacimi în ochi, românca.

(VEZI AICI: DECIZIE FINALĂ! CĂLIN GEAMBAȘU A CÂŞTIGAT CUSTODIA FIULUI SĂU. CÂŢI BANI TREBUIE SĂ PRIMEASCĂ DE LA FOSTA SOŢIE)

„Avem rapoarte de la trei medici psihiatri”

În continuare, Carla Ioana Dumitrache dezvăluie că fiul ei, din cauza comportamentului pe care l-ar fi avut, de-a lungul timpului, elvețianul ar fi ajuns la spital.

Copilul a ajuns la urgență de trei ori, nu-l vrea. De la trei medici psihiatri, deci nu psihologi, avem rapoarte. Nu interesează pe nimeni, a fost luat oxigen pe targă, diagnostic anxietate. A făcut tot posibilul să nu-l pot înscrie la școală, a făcut 40 de pagini la Ministerul Învățământului, a mințit că acest certificat de naștere pe care eu îl am e fals, că sunt o impostoare. Am stat ascunși până când copilul avea un CNP românesc pentru că altfel îl lua„, ne-a mai precizat femeia.

Carla Ioana Dumitrache ar fi trăit un calvar cât timp a locuit în Elveția Sursă foto: Pixabay
Carla Ioana Dumitrache ar fi trăit un calvar cât timp a locuit în Elveția Sursă foto: Pixabay

„Dosarul pe răpire internațională e anonimizat”

Carla Ioana Dumitrache continuă acuzele la adresa fostului iubit, pe care îl acuză că ar fi falsificat mai multe acte, pentru a avea câștig de cauză în instanță.

Am fost amenințată de avocații mei, plătiți de mine. Am dovezi, tot ce trebuie. Veneau în casă și-mi furau probele. Căram dovezile cu mine într-un geamantan. Vin peste tot și fură tot. Au făcut jaf și fals în acte și tot mie mi-au făcut plângere. Este poliția băgată la nivel înalt. Am făcut plângere penală împotriva. Și ulterior m-am uitat înauntru și era totul falsificat. Au încercat să schimbe numărul de dosar, tot. Dosarul pe răpire internațională nu-l veți găsi deloc pentru că este anonimizat. Copilul a fost audiat, dar i-au falsificat și lui mărturia„, ne-a mai precizat românca.

(NU RATA: ALINA SORESCU, DEVASTATĂ DUPĂ SENTINȚA DATĂ ÎN PROCESUL DE CUSTODIE. „VOI LUPTA PÂNĂ LA CAPĂT”)

Șoc: Carla Ioana Dumitrache a pierdut definitiv copilul!

Din nefericire pentru ea, Carla Ioana Dumitrache a pierdut copilul potrivit deciziei magistraților, iar tatăl elvețian este așteptat, zilele următoare, în România, pentru a-l lua pe micuț. Femeia este îngrozită de întreaga situație și trage speranțe că autoritățile în așa fel încât să nu rămână fără fiul ei.

E băgată Poliția, Protecția Copilului… Nu mai avem termen, s-a terminat. Trebuie să-l ia pe copil, s-a dat hotărârea, doar că nu e redactată. Vine și-l ia. Pe 19 februarie s-a dat hotărârea. Și mi-e frică, vă spun… Am speranțe doar să vină cineva și să filmeze când se întâmplă toate chestiile astea. Am fost sfătuită să facă revizuirea. Dar nu o mai fac, sunt niște bani dați, el oricum câștigă. Tot aici ajung. De ce să mai dau bani? Tatăl e în Elveția, o să vină să ia copilul. A cerut, deja, certificatul de grefă. Mi-e teamă că îl va lua de la școală, de oriunde… Îl bagă într-o mașină și-l ia. Îi dă voie să facă pașaportul fără mine și i-au spus că-l poate lua personal„, a declarat Carla Ioana Dumitrache pentru CANCAN.RO.

Face închisoare dacă intră în Elveția

În final, românca a ținut să precizeze că micuțul nu ar dori, sub nicio formă, să fie luat în grijă de tatăl lui, dezvăluind, totodată, cum ar fi reacționat acesta când ar fi auzit că trebuie să revină în Elveția.

Copilul vrea cu mine, când îi zic de tatăl lui plânge. I-am spus și lui situația, a fost șocat. A căscat gura și nu a mai putut să vorbească. Tremura tot, a fost un moment foarte greu pentru mine. Era terminat. M-au scos din drepturile de mamă. În Elveția, dacă intru, mă duc la închisoare. Nu mai am dreptul de a decide asupra lui dinainte de a pleca din Elveția. Oare cum să-l apăr? Cum să stopez totul? Cine să mă ajute?„, și-a strigat disperarea Carla Ioana Dumitrache.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Bancul de vineri | Femeile la dietă
Bancul de vineri | Femeile la dietă
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Anamaria Prodan, declarații explozive: „Se agață disperați de mine”! S-a aflat că Reghe vrea să-l cheme pe Alexa martor în proces
Anamaria Prodan, declarații explozive: „Se agață disperați de mine”! S-a aflat că Reghe vrea să-l...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Horoscop chinezesc de weekend, 4 - 5 mai 2024: Zodia care vrea să exploreze mediul înconjurător
Horoscop chinezesc de weekend, 4 - 5 mai 2024: Zodia care vrea să exploreze mediul...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar avem un surplus uriaș de carne. Alte țări ne plătesc bani grei pentru el
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar...
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se vor bate toți străinii
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se...
Regula OBLIGATORIE pentru toți românii! S-a anunțat astăzi, 3 Mai
Regula OBLIGATORIE pentru toți românii! S-a anunțat astăzi, 3 Mai
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Este obligatoriu pentru absolut toți românii. Se aplică în toată România
Este obligatoriu pentru absolut toți românii. Se aplică în toată România
Vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște. Prognoza meteo actualizată
Vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște. Prognoza meteo actualizată
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de la Pro TV
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Modul direct de a spune lucrurile". Cum a reacționat Elena Gheorghe după ce Dana Budeanu...
Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă iubește”
Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă...
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl așteptau
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl...
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc,...