Camelia Sucu asteapta cu mari emotii nunta celei de-a doua fiice. „Ne pregatim de nunta si la Ioana. Era cursul normal, firesc”

Publicat: 19/10/2013 | 19:36

Camelia Sucu se poate considera o femeie implinita din toate punctele de vedere. Dupa ce a fost alaturi de fiica ei Cristina in momentul in care s-a maritat, acum a venit randul sa retraiasca emotiile alaturi de Ioana.

Pe langa faptul ca este o femeie foarte frumoasa si o femeie de afaceri de succes, Camelia Sucu este in primul rand mama. Si una extrem de emotionata si atasata de fiicele sale.

camelia sucu

Fosta sotie a lui Dan Sucu este foarte mandra de fiicele ei, dar mai ales de modul in care acestea au crescut si au evoluat. Dupa ce a trait experienta de soacra mica, acum Camelia va rememora emotiile pentru ca se pregateste si pentru nunta Ioanei.

Cristina Sucu

Cristina si Vlad sunt foarte bine. Sunt frumosi, fericiti, par mai fericiti decat anul trecut si sunt convinsa ca toate vor veni atunci cand vor dori ei si bunul Dumnezeu. Ne pregatim de nunta si la Ioana. Era cursul normal, firesc. Nu mi-a zis absolut nimic insa eu ma gandesc cu groaza la ideea ca un “wedding planer (n.r organizator de nunti)”, sa-i pregateasca altcineva nunta. Deci o sa fie foarte greu sa o multumim pe Ioana, dar vom face tot posibilul. I-am promis ca de data aceasta o sa ma ocup eu, Cristina, ma rog, prieteni, dar sunt convinsa ca ea o sa ne supervizeze, asta ca sa poata si ea sa simta ca este mireasa. Ca orice mireasa se doreste printesa si asa se viseaza. Si asa o sa fie”, a declarat Camelia cu lacrimi in ochi, lacrimi de mandrie si mai ales de satisfactie parinteasca.

camelia sucu

Pentru ca mereu a pus accentul pe eleganta, femeia de afaceri este constienta ca trebui sa pastreze aceeasi eticheta si la nunta Ioanei, insa nu s-a gandit ce rochie va purta la marele eveniment.

Camelia a ales miercuri seara o tinuta de un alb stralucitor, iar fiica ei, Ioana, a preferat o rochita roz
Camelia a ales miercuri seara o tinuta de un alb stralucitor, iar fiica ei, Ioana, a preferat o rochita roz

„Pot sa recunosc cu cat timp m-am gandit inainte la rochia de la Cristina. O saptamana.”, a mai spus Sucu.
 

D.M./ A.F.

Citește și...