Acasă » Cancan » Campionul României, bătut în fața casei, cu bâta și toporul, de temutul clan Calotă: ”Te băgăm în scaunul cu rotile!” Drama: soția are leucemie

Campionul României, bătut în fața casei, cu bâta și toporul, de temutul clan Calotă: ”Te băgăm în scaunul cu rotile!” Drama: soția are leucemie

De: Cristian Blanuta 25/10/2023 | 23:40

A fost scandal cât casa în Ferentari, la sfârșitul weekend-ului trecut! Sabin Bădulescu, nimeni altul decât multiplul campion național la skandenberg, a fost atacat în stradă cu bâte și topoare, chiar în fața locuinței sale, de opt indivizi. A ajuns la spital, i s-a pus piciorul în ghips și i s-au acordat și alte îngrijiri medicale. A fost externat, după o zi, dar va avea nevoie de multă recuperare pentru a se pune pe picioare. CANCAN.RO are povestea cutremurătoare trăită de sportivul în al cărui palmares se află și două titluri mondiale și trei europene! Totul, în exclusivitate!

Sabin e un munte de om, are 130 de kilograme, dar și un braț de fier. Nu cât ai pocni din degete a strâns aproape 500 de medalii, de la diferite competiții, unele internaționale. Skandenbergul e pasiunea lui de copilaș, pe care o urmează, pas cu pas, de 21 de ani, iar acum chiar și trăiește din ea. Nu-s bani cât să-i întorci cu lopata, dar are un trai, am putea spune, decent.

Sabin Bădulescu a fost bătut de opt indivizi, chiar în fața casei sale

O atenționare pentru viteză a declanșat scandalul

Numai că, pentru o perioadă, va trebui să se mulțumească doar cu privitul. O bătaie pe care a luat-o, care se putea transforma într-o tragedie, l-a scos din circuit. O atenționare verbală, din partea lui, a declanșat iureșul.

(CITEȘTE ȘI: A PLECAT TREI ZILE IN MUNTI SA SE ANTRENEZE! „ITI ERA TEAMA SA INCHIZI UN OCHI, MAI TROSNEA O CRACA, MAI O PASARE!”)

Sabin i-a cerut unui conducător auto să lase accelerația mai moale, pentru că în zonă sunt foarte mulți copii. Bărbatul, iritat de cerința campionului, l-ar fi amenințat. Iar de la vorbe până la fapte nu a mai fost decât un pas. Puțin a trecut până când Sabin Bădulescu a fost înconjurat de niște indivizi, care-i cereau ”capul”.

”Am venit de la nevastă-mea, de la spital, am ajuns acasă, am parcat mașina și am ieșit cu fetița, am pus-o pe capotă, i-am dat un cartofior, puțin pește și a apărut unul cu o mașină mai puternică, așa, și o tura … I-am zis, te rog frumos, nu o mai accelera! Că sunt copii pe stradă, dai peste unul și l-ai omorât! S-a uitat el urât la mine și a mers mai departe. La un minut, m-a sunat unul dintre agresori: `tu faci de astea la noi pe stradă? Vrei să te băgăm în scaunul cu rotile?` I-am zis: Poftim? Cu cine vorbești? Băăăăi, venim acum, te facem franjuri, mi-a zis!

I-am spus: În primul rând, respectă-mă, că eu am făcut ceva pentru țara asta, am adus onoare pe barba mea și, doi, ești mai mic, vorbește-mi frumos. El mi-a zis că-mi dă interdicție să mai ies pe stradă, ci că mă aranjează ei. `Pe unde mergi, te aranjăm.` I-am zis: bine, frate, aranjează-mă!”, a povestit Sabin Bădulescu.

Sabin Bădulescu s-a ales cu piciorul în ghips, după bătaia încasată

Au scos macetele, dar l-au lovit cu bâta și topurul

Imediat avea să simtă pe propria piele că nu au fost amenințări aiurea. Băieții răi s-au strâns în fața casei sportivului, acolo unde avusese schimbul de replici.

”În două minute, au venit zece inși, din clanul Calotă, între care două femei. Au scos macetele și le-au îndreptat spre mine. Nu m-au atins cu ele, nu m-au lovit. Dar unul dintre ei, unul care m-a agresat cel mai tare, cu un topor cu coadă de doi metri. Dar  nu mi-a dat cu partea ascuțită… Mi-au dat și cu telescopul, vreo zece bucăți, de s-a rupt telescopul. A mai venit unul cu telescopul, mi-a dat, s-a rupt și ăla și a mai venit unul, cu o bâtă, mi-a dat și ăla vreo zece bucăți, pe piciorul stâng.

Mă uitam la el, obosise, mă luase un pic și plânsul, și nervii, că, la un moment dat, nu mai simțeam durere. Și am zis: ajunge! Dacă vreți să mă puneți jos, dați-mi doar la cap. Eu stăteam pe loc, ei cărau în mine, ca într-un sac. Era penibil ce se întâmpla. Mi-au dat cât mi-au dat și, apoi, au plecat”, a povestit întâmplarea Sabin.

(NU RATA: CAMPIONUL ROMANIEI AL GREILOR A SCHIMBAT CATEGORIA! NU O SA ITI VINA SA CREZI PRIN CE CHIN A TRECUT SPORTIVUL!)

Sabin Bădulescu este campion al României și campion mondial și european la skandenberg

Sabin Bădulescu a ajuns la spital

Sabin nu a chemat Salvarea. A urcat în mașină și a condus-o așa cum a putut. Ajungea la spital, unde intra la investigații. S-a ales cu multiple plăgi, dar, noroc, nu i-au ”trosnit” oasele picioarelor.

”Am sunat prietenii, pe unul, pe altul și le-am spus ce s-a întâmplat. Eram panicat. Să mă duc la Poliție? Ei nu mi-au dat la cap, nu mi-au dat la corp prea multe, nu au dat cu cuțitul, au avut un topor cu care au dat și telescoapele alea.

Prietenul meu l-a sunat pe șeful lor, ăla i-a zis de mine că băiatul e nervos, dar nu am făcut nimic. Auzi, cică băieții care m-au bătut nu au nicio pretenție!! Cum adică nu au nicio pretenție? Păi, ei mă bat și… Ei acum nu au bani să achite ce au comandat. Adică, bătaia aia pe care au servit-o… E cam așa: te duci la restaurant, comanzi și nu mai ai bani să achiți. Și zici, dom`le, mi-au furat banii din portofel! Cam asta fac ei acum, dar nu mă interesează, eu vreau să se facă dreptate.

N-am chemat Salvarea, m-am dus singur la spital, am condus. Eram umflat tot pe picioare, plăgi multiple, mi s-a spart carnea de la bâte. Am fost internat, mi s-au făcut analize, a venit ortopedul, radiografii… Mi-a zis că am avut mare noroc, de obicei cedează osul, crapă, la mine nu s-a întâmplat. Mi-a pus în ghip stângul, 10 zile trebuie să stau cu el așa, după aia, recuperare.

Ideea e că va dura mult recuperarea, luni, poate ani, pentru că eu nu stau. Pentru că eu mă duc la soția mea, liftul nu mai merge, urc 12 etaje.

Eu nu vreau niciun leu nemuncit. E singura mea sursă de venit, sportul. Acum, sunt imobilizat, am meci în Bulgaria, s-a anulat, am meci în Dubai, s-a anulat și acesta. Eu nu mă pot prezenta așa și nu mă pot pregăti. Aici e simplu, la nivelul ăsta, ca să facă bani, trebuie să muncești din greu. Eu câștig 2-3-4.000, sunt bani buni pentru mine, poate pentru unii sunt puțini”, a continuat Sabin.

Sabin Bădulescu, alături de soția lui care suferă de leucemie

Sabin Bădulescu, apel disperat pentru strângere de fonduri

Campionul trăiește o dramă. Soția lui are leucemie, iar tot ce face acum este pentru ea. Vrea s-o salveze cu orice preț, dar drumul e lung și greu. E chinuitor. Are nevoie de 61.000 de euro, pentru a spera la o salvare miraculoasă. Vrea s-o mute de unde se află acum, un spital unde igrasia domină. De aceea, el le cere ajutorul celor cu suflet mare, pentru a strânge fondurile necesare.

Vorbele lui sunt grave. Și apăsătoare. ”Soția nu mai are mult de trăit. E a doua tură de citostatice, și-a pierdut părul, eu am tuns-o… ”, spune Sabin.

Totul a început în această vară. ”Pe 16 august a fost diagnosticată. Prima cură a durat vreo trei săptămâni, deși trebuia doar una. Niște complicații… A ieșit din chimioterapie… Asta este cea mai agresivă formă de cancer, nu ai timp de nimic. Dacă stă o săptămână fără tratament, moare. Dacă soția mea are zile, nu vreau să mi-o ia infecția din spital.

Vreau niște fonduri, vreau să vând medaliile mele pentru a o salva pe soția mea. Sunt disperat, fac orice să o salvez. Să pot să-i ofer o șansă să-și trateze boala”, a încheiat campionul României la skandenberg.

ine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
I s-a spus localitatea fantomă din România. A fost ștearsă de pe hartă, dar bătrânii locului te pot duce până acolo. A mai rămas doar biserica, unde se țin slujbe pentru morți
I s-a spus localitatea fantomă din România. A fost ștearsă de pe hartă, dar bătrânii...
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 28 aprilie 2024. Gemenii trebuie să fie sinceri
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 28 aprilie 2024. Gemenii trebuie să fie sinceri
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Decizie pentru toți ANGAJAȚII din România. S-a stabilit că intră în vigoare de la 1 IULIE
Decizie pentru toți ANGAJAȚII din România. S-a stabilit că intră în vigoare de la 1...
Cum faci să nu mai risipești pâinea. Cel mai bun truc, dezvăluit de un brutar
Cum faci să nu mai risipești pâinea. Cel mai bun truc, dezvăluit de un brutar
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce deloc spre neamul lui tata. Maria Ciobanu știe de ce”
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce...
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să...
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se pot face inclusiv nuggets din el
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se...