Acasă » Știri » CANCAN.RO te invită la o supermasă la Jason Derulo, la NUBA Mamaia! Băutura fină și delicatese GRATIS din partea site-ului nr. 1 din România!

CANCAN.RO te invită la o supermasă la Jason Derulo, la NUBA Mamaia! Băutura fină și delicatese GRATIS din partea site-ului nr. 1 din România!

De: Răzvan Scarlat 27/07/2018 | 16:04

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, îți oferă o șansă unică!  Poți participa la mega-concertul pe care îl va susține Jason Derulo, pe 4 august, la NUBA Mamaia, fără să te coste nimic, ba mai mult și cu mâncarea și băutura nelimitată GRATIS. Tratația, masa și dansul… din partea CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România! Pentru participarea la concurs, userii vor trebui să dea Like și Share postării concursului de pe paginile oficiale de Facebook/Instagram  ale CANCAN.RO și să lase un comentariu în care să tag-uiască  alte trei persoane, cu care vor împărți premiul.

Fiecare dintre cei doi câștigători va beneficia de câte o masă VIP de patru persoane (câștigătorul alături de încă trei persoane), unde mâncarea și băutura (alcoolică și nealcoolică) vor fi complet gratuite. Concertul Jason Derulo de la NUBA Mamaia poate fi considerat, de ce nu, evenimentul anului pe litoralul românesc. Mii de oameni nu vor avea fizic loc în nebunia de weekendul viitor. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragerea la sorți care va avea loc în data de 02.08.2018 ora 14:00. 

Cei doi care vor intra în posesia premiilor vor fi anunțati pe paginile de Facebook și, respectiv, de Instagram  și vor fi tag-uiți. Datele de contact ale câștigătorilor se vor solicita într-un mesaj privat pe chat-urile Facebook/Instagram.

NUBA Beach Club va fi din nou luat cu asalt de mii, poate chiar zeci de mii de oameni din toată România, dar nu numai, de data aceasta cu ocazia concertului pe care mega-star-ul Jason Derulo îl va susține pe scena club-restaurantului de pe plaja stațiunii Mamaia.

Artistul are 28 de ani și este unul dintre cei mai apreciați ai momentului. Este originar din Miami, Florida, iar copilăria și-a petrecut-o studiind operă, teatru și balet. A lansat primul single la doar 8 ani. “Trumpets”, “What If”, “Marry Me” sau “In My Head” sunt printre cele mai faimoase piese ale lui Jason Derulo.

Se anunță un party de zile mari, ce va ridica ștacheta petrecerilor din România, iar conturile de socializare vor fi invadate de zeci de mii de postări ale petrecăreților, gata să se distreze pe muzica celebrului artist. Cei mai celebri clubberi s-au anunțat, cele mai bune mese s-au dat, e o chestiune de ore și nu va mai fi nici o masă disponibilă. Asta nu și pentru cei doi câștigători CANCAN.RO, care vor avea masa exact în epicentrul epicentrului, cum s-ar spune vor da “ora exactă” tuturor “mesenilor”. (NU RATA: NUBA DĂ STARTUL PETRECERILOR DE LA MALUL MĂRII CU SUPER RAPPERUL CRAIG DAVID)

REGULAMENT OFICIAL AL CONCURSULUI

„CANCAN te trimite la Jason Derulo @ NUBA Mamaia”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul este organizat si desfasurat de WEB EDITING DEVELOPMENT SRL, cu sediul in Bucuresti,  Str. Biharia, nr. 67-77, corp B, etaj 1, Camerele 1,4,5,6,11,12,13,14,  numar de inregistrare in Registrul Comertului J40/631/20.01.2016, CUI 35451445, cont bancar RO24INGB0000999905634433 deschis la ING Bank, reprezentata legal de  Savulescu Claudia Cristina, in functia de Administrator (denumita in continuare „Organizator”). Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public pe www.cancan.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa prezentarea acestor modificari pe paginile mentionate mai sus.

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la [email protected] pe intreaga durata a concursului, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos.

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul va fi lansat la data de 27.07.2018, ora 16:00 si va dura pana la data de 01.08.2018 ora 12:00. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru participarea la concurs, userii vor trebui sa dea Like și Share postarii concursului de pe paginile oficiale de Facebook/Instagram cancan.ro si sa lase un comentariu in care sa tag-uiasca  alte trei persoane, cu care va imparti premiul.

Extragerea se va face prin tragere la sorti – random.org si va avea loc in data de 02.08.2018 ora 14:00. Cei doi castigatori vor fi anuntati pe paginile de Facebook si, respectiv, de Instagram CANCAN.RO si vor fi taguiti.

Datele de contact ale castigatorilor se vor solicita intr-un mesaj privat pe chat-urile Facebook/Instagram.

Premiile constau in:

Fiecare dintre cei 2 castigatori va beneficia de cate o masa VIP de patru persoane ( castigatorul alaturi de inca trei persoane) – reprezentand acces si consumatie – sambata, 4 august 2018, la concertul Jason Derulo de la NUBA Mamaia – valoare premiu individual: 500 lei.

Valoare totala premii: 1000 lei

PREMIUL ACORDAT NU SE POATE CONVERTI IN BANI.

La primirea premiului, castigatorii vor completa un proces verbal de predare-primire al premiului. Castigatorii se obliga sa mentioneze pe Procesul verbal de predare-primire al premiului, in baza prevederilor Codului Fiscal (conform caruia platitorii de venituri, cu regim de retinere la sursa a impozitelor, au obligatia sa depuna o declaratie privind calcularea si retinerea impozitului pentru fiecare beneficiar de venit, la organul fiscal competent, pana la data de 25 a fiecarei luni urmatoare lunii in care a fost predat premiul catre castigator) codul sau numeric personal din cartea de identitate si sa predea o copie a actului sau de identitate. In cazul in care un castigator refuza sa indice codul sau numeric personal sau sa predea o copie a actului sau de identitate, nu ii va fi inmanat premiul castigat, el urmand a fi decazut din drepturile de a reclama acest premiu. (VEZI AICI: EI SUNT CEI MAI ȘMECHERI DE PE LITORAL… AU ATERIZAT CU ELICOPTERUL LA NUBA!)

Platitorul premiilor, in speta WEB EDITING DEVELOPMENT SRL, se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori in conformitate cu Legea 227/2015 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a câstigatorului.

Orice alte cheltuieli care nu sunt acoperite in mod specific de acest Regulament vor fi suportate de catre castigator

In acest sens, in baza prevederilor Codului Fiscal (conform caruia platitorii de venituri, cu regim de retinere la sursa a impozitelor, au obligatia sa depuna o declaratie privind calcularea si retinerea impozitului pentru fiecare beneficiar de venit, la organul fiscal competent, pana la data de 25 a fiecarei luni urmatoare lunii in care a fost predat premiul catre castigator), castigatorii premiilor vor inmana Reprezentantului Organizatorului o copie a actului de identitate.

SECTIUNEA 6. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR

Castigatorii extrasi prin tragere la sorti, conform celor mentionate in sectiunea 4, vor fi contactati de catre Organizator conform informatiilor furnizate de catre participanti. De asemenea, numele castigatorilor vor fi postate pe paginile de Facebook/Instagram mentionate in regulament. Premiile vor putea fi revendicate la sediul Organizatorului sau prin trimiterea unui mail la [email protected]. Premiile nerevendicate pana la data de 04.08.2018 se anuleaza.

SECTIUNEA 7. RESPONSABILITATE

Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori.

Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.

SECTIUNEA 8. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/ resedinta in Romania cu varsta peste 18 ani.

Nu pot participa la Concurs angajatii Organizatorului concursului, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, sot/ sotie).

Premiul NU ESTE transmisibil.

SECTIUNEA 9. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la prezentul Concurs, participantii/castigatorii sunt de acord ca datele cu caracter personal (nume, prenume, adresa, numar de telefon fix si/sau mobil, e-mail) sa fie prelucrate de Organizator. Prelucrarea va avea ca scop predarea premiului si plata impozitului.

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date,  Organizatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale participantilor la concurs.

De asemenea, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs.

Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Regulamentului (UE) 2016/679 urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a se adresa justitiei. (NU RATA: PARTY PÂNĂ ÎN ZORI NEMAIVĂZUT! DELIA A DANSAT PE MESE LA NUBA, ÎN MAMAIA)

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

SECTIUNEA 11. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 12. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti accesand www.cancan.ro. Pentru informatii suplimentare privind Regulamentul oficial al concursului, va rugam sa trimiteti un mail la [email protected]  incepand cu data de 27.07.2018.

Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea