CANCAN te face vedeta! Am gasit-o pe cea mai sexy „tocilara” din tara! Cum a ajuns Stefania sa picteze inspirata de fizica cuanta

Publicat: 14/02/2015 | 15:47
CANCAN te face vedeta! Am gasit-o pe cea mai sexy „tocilara” din tara! Cum a ajuns Stefania sa picteze inspirata de fizica cuanta

Rubrica prin care ne propunem sa facem curatenie in showbiz-ul autohton revine. De data aceasta, "CANCAN te face vedeta" va prezinta povestea unei pictorite din Piatra Neamt care, in paralel, cocheteza si cu fizica cuantica.

Stefania Nistoreanu are 33 de ani, s-a nascut in zodia Capricornului si este o moldoveanca apriga si frumoasa. Tatal ei este preot si a incurajat-o inca de mica sa studieze pictura, iar tanara s-a indragostit la prima vedere de aceasta arta. 

stefania nistoreanu pictorita

„M-am nascut intr-un oras din nord-estul Romaniei (Piatra-Neamt), deci in Moldova. Am radacini bucovinene si rusesti, si din viziunile si studiile mele rezulta ca stramosii mei sunt din zona Mongoliei. M-am imprietenit devreme cu pictura, grafica si iconografia. Am fost incurajata si sprijinita de parinti – in special de tatal meu, care e preot – sa studiez, sa experimentez si sa evoluez in acest domeniu, asa ca am urmat un liceu si o universitate de specialitate, am trecut prin cateva etape de studiu si lucru, iar in ultimii ani imi permit sa fiu foarte originala, instinctiva si pura in arta mea”, isi incepe povestea tanara Stefania Nistoreanu.

stefania nistoreanu pictorita


Prin pictura evadeaza din realitatea urata

 

Stefania este o femeie cu un suflet sensibil si un om extraordinar de bun. O supara rautatea si falsitatea lumii in care traim si tocmai de aceea se refugiaza deseori in pictura, iar tablourile care ies din mana ei dau pe spate orice critic de arta:

stefania nistoreanu pictorita

„In societatea actuala, care mi se pare contrafacuta, falsa si ipocrita, am curajul sa fiu extravaganta, adica imi permit sa nu fiu la moda, sa refuz mijloacele de manipulare in masa si sa le detest, sa simt, sa gandesc si mai ales sa visez liber, sa creez mental lumi paralele bazate pe alte principii si pe geometrii, sa joc jocul meu, nu pe al altora, necinstit, cu reguli prost facute sau ascunse. In jocul meu e armonie, fiecare primeste o recompensa, trebuie doar sa aiba spiritul treaz sa o recunoasca”, ne-a mai spus ea.

stefania nistoreanu pictorita

 

CITESTE SI

Lansam o noua rubrica: „CANCAN te face vedeta”! Primul pretendent este un tanar pictor

„CANCAN te face vedeta”! Povestea traumatizanta a cantaretului tintuit intr-un scaun cu rotile! “Un communist inrait m-a…”

Cea mai anti-piti bruneta din Romania! Si-a dat demisia de la pupitrul stirilor sportive si s-a apucat de…
 

Este pasionata de fizica cuantica

Stefania nu s-a multumit sa fie doar o femeie frumoasa, asa ca a investit mult timp pentru a se perfectiona in anumite domenii, de cele mai multe ori din placere. Acum, tanara studiaza fizica cuantica, domeniu ce-i foloseste drept inspiratie pentru tablourile sale. 

stefania nistoreanu pictorita

„Imi asum ceea ce sunt, imi asum calitatea de artist cu toate partile si etapele ei. Dar nu bravez cu asta, ci pur si simplu, sunt convinsa ca asta mi-e esenta, nu am indoieli si, in mod ideal, uit! In ultimul timp ma intereseaza in mod special criptografia, fizica si mecanica cuantica (surse puternice de inspiratie), cultura, istoria si limba japoneza – de altfel surse perpetue de inspiratie si evolutie!”, ne-a mai spus ea.

Muzica preferata: de la medieval, clasica, etnica, electro pana la dubstep, orice muzica fara timp si spatiu, universala!

Filme preferate: aproape orice film, depinde de perioada si stare, o parte din filmele actuale m-au dezamagit. Cred ca sunt eu prea exigenta, am evoluat!

stefania nistoreanu pictorita

„Un mare artist e cel caruia nu i se recunoaste stilul; tot ce e imitatie, lipsit de inteligenta si de suflet, e penibil si trist”.
 

Georgiana Coman

AJUTA-NE SI TU sa descoperim oameni cu adevarat talentati, care merita sa fie promovati, si scrie-ne povestea lor pe adresa pont@cancan.ro cu mentiunea „CANCAN TE FACE VEDETA!”

Citește și...