Cantareata cu cel mai sexy posterior din Romania loveste din nou! Vezi cum a putut sa pozeze

Publicat: 21/12/2013 | 11:28
Cantareata cu cel mai sexy posterior din Romania loveste din nou! Vezi cum a putut sa pozeze

Considerata una dintre cele mai controversate cantarete din Romania, dar si artista cu cel mai sexy posterior din industria noastra muzicala, Alessia loveste din nou. Vedeta a postat o fototgrafie de-a dreptul incendiara pe o retea de socializare.

Acuzata ca a facut prostitutie si striptease in urma cu mai multi ani, Alessia revine in centrul atentiei. Cantareata a postat o poza mega-sexy pe internet, in care apare aproape dezbracata.

alessia

Ce-i drept, intentia s-ar putea sa fi fost cu totul alta, vedeta dorind sa isi fotografieze cerceii, in forma de cruce. Nu a tinut insa cont de oglinda din spate, care a dat-o de gol!

Acuzata ca s-a prostituat in Grecia!

Desemnata in urma cu ceva vreme cantareata cu cel mai provocator posterior din Romania, Alessia – pe numele ei din buletin, Elena Baboia – a fost implicata intr-un scandal monstruos in urma cu doi ani.

alessia

Vedeta a fost acuzata ca a lucrat ca dama de companie intr-un bordel din Grecia, dupa ce o fosta colega a dat-o de gol in CANCAN. „Daca ma prostituam, ar fi aflat toata lumea. Am fost in Grecia pentru ca am avut o relatie stabila de cinci ani. Prietenul meu este un om foarte influent acolo. Sunt fete invidioase care vor sa ma discrediteze. Sa vina sa dovedeasca, sa imi spuna cine m-a platit sa ma f*t pe bani„, a reactionat Alessia.

J.D

Citește și...