Carmen de la Sălciua ”lovește” cu o nouă intervenție estetică! Nu-s buzele, nasul sau sânii, ci…

Publicat: 03/07/2020 | 08:33

Carmen de la Sălciua a trecut, din nou, pe la medic. A fost supusă unei noi intervenții estetice, însă nu e ceea ce credeți, nas, buze sau sâni. Iar cu această operație și-a schimbat total look-ul.

CITEȘTE ȘI: ȘOC PENTRU CARMEN DE LA SĂLCIUA! ARTISTA A FOST JIGNITĂ, ÎN VĂZUL TUTUROR: „NU-ȚI MAI MODIFICA POZELE, ȘTIE LUMEA CÂT DE DESFIGURATĂ EȘTI”

Dinții au necesitat intervenția la care a apelat artista, pentru că a fost visul ei să aibă o dantură perfectă. Iar acum nu-și mai încape în piele de fericire, motiv pentru care nu a ratat să-și urce o poză pe Instagram, în care râde cu gura până la urechi, mulțumindu-i, în același timp, medicului care a făcut intervenția.

”Nu mai are nevoie de nicio reclamă…Numele lui și zâmbetul meu spun totul! Mulțumesc!”, a scris cântăreața. Reacția fanilor a venit imediat. ”Cea mai frumoasă femeie pe care o cunosc”, ”Super, un zîmbet frumos, să zâmbești toată viața fericită”, ”Foarte frumoasă”, sunt câteva mesaje primate de Carmen de la Sălciua de la fanii ei.

Carmen de la Sălciua și-a făcut dinții. Ce operații estetice mai are artista

Carmen de la Săciua nu este străină de operațiile estetice, la care, de altfel, apelează majoritatea vedetelor. Din imaginile pe care Carmen le pune pe rețelele de socializare, e lesne de văzut că și-a injectat acid hialuronic în buze prima dată, după care a apelat și la alte intervenții estetice. Pare că și-a pus silicoane, iar apoi să-și opereze nasul. Motiv pentru care, din nefericire pentru ea, primește destule mesaje în care este criticată.

NU RATA: CARE ESTE PRIMA INTERVENȚIE ESTETICĂ LA CARE A APELAT CARMEN DE LA SĂLCIUA. NIMENI NU A ȘTIUT PÂNĂ ACUM!

„Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”, avea să dezvăluie pe Instagram.