Care este prima intervenție estetică la care a apelat Carmen de la Sălciua. Nimeni nu a știut până acum!

Publicat: 12/05/2020 | 14:39

Lumea o cunoaște, o iubește și îi ascultă piesele, dar o apreciază și pentru modul în care a știut să evolueze de-a lungul timpului, din toate punctele de vedere. Este vorba despre nimeni alta decât Carmen de la Sălciua, care de la debutul său în muzică și până acum a bifat numeroase transformări. 

Carmen de la Sălciua s-a transformat într-o adevărată bombă sexy. Nici înainte nu era o femeie pe care să nu o observi pe stradă, însă acum face furori.

Artista a apelat la mai multe artificii estetice de înfrumusețare, iar rezultatul este unul wow, care dă pe spate toți bărbații. Cu toate acestea, nimeni nu a știut până acum care a fost prima intervenție estetică pe care și-a făcut-o Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua s-a schimbat radical de la debutul în lumea muzicală

Ei bine, judecând după aparițiile sale de-a lungul timpului și urmărind evoluția cântăreței, este limpede faptul că aceasta și-a injectat acid hialuronic în buze prima dată, după care a apelat și la alte intervenții estetice. A ajuns să-și pună silicoane și să-și opereze nasul, iar acum se pare că este tare, tare mândră de înfățișarea ei. Și nu doar ea, ci și fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare, căci imediat cum Carmen postează o fotografie, aceștia înroșesc butonul de like.

 

CITEȘTE ȘI – CARMEN DE LA SĂLCIUA A “FUGIT” DIN IZOLARE ȘI S-A OPRIT LA O CLINICĂ DIN BUCUREȘTI. CE INTERVENȚIE VA SUFERI ARTISTA. “ÎMI PUN…”

Dar asta nu este tot, căci pe lângă operațiile estetice la care a apelat, Carmen de la Sălciua a reușit să dea jos o mulțime de kilograme și să aibă un trup de zeiță, pe care îl lucrează ori de câte ori are timp în sala de fitness.

“Îmi amintesc momentul în care viața mea s-a schimbat! Momentul în care am spus: ‘Gata mi-a ajuns’!. Știam că sunt mult mai mult decât demonstram atunci, mental emoțional și fizic ! Am luat o decizie radicală și am avut ambiția să îmi schimb fiecare aspect al vieții.

NU RATA – ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS, CARMEN DE LA SĂLCIUA A FOST OPRITĂ DE POLIȚIȘTI. MOTIVUL ESTE ÎNSĂ ULUITOR

Am decis că nu voi mai accepta să mă manifest la un nivel mai jos decât știam că pot! Viața te schimbă, experiențele te schimbă, iar dacă ai ambiția necesară schimbarea vine chiar din interiorul tau”, a transmis, recent, Carmen de la Sălciua.