Carmen de la Sălciua, pusă la zid de fani. Reacție acidă după ce artista a publicat o poză în care își arată sânii. FOTO

Publicat: 06/09/2020 | 16:38
Carmen de la Sălciua, pusă la zid de fani. Reacție acidă după ce artista a publicat o poză în care își arată sânii. FOTO

Carmen de la Sălciua a vrut să fie sexy, dar a comis-o! Fanii au criticat-o aspru după ce vedeta a postat o imagine pe Instagram în care apare îmbrăcată într-o rochie care nu îi acoperă sânii.

Deși admiratorii tinerei sunt obișnuiți cu postările extravagante, de data aceasta ce au văzut li s-a părut cu adevărat scandalos.

Citește și: Ce mașină de lux conduce Carmen de la Sălciua. Cântăreața are o adevărată bijuterie pe patru roți

Vedeta a ales o rochie în două culori, neagru cu roz, cu o crăpătură pe tot piciorul, dar ceea ce i-a deranjat cel mai mult pe cei care o urmăresc a fost decolteul ținutei, care i-a lăsat la vedere aproape în totalitate sânii.

Imaginea criticată de fani

Iată și reacțiile

Așa cum puteți vedea și în imagine, lui Carmen i-au plăcut rochia, însă nu același lucru putem spune și despre internauți.

”Fiecare facem greșeli vestimentare câteodată”, ”Cu rochia ai dat-o în bară”, ”😥😥e de plâns…”, ”Vezi că ramâi dezbrăcată, cu sânii afară. O femeie nu se scoate în evidență așa. Păcat!”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care o plac pe artistă, însă nu și de data aceasta.

A fost de curând la estetician

De când și-a făcut apariția pe piața muzicală, Carmen de la Sălciua a trecut prin mai multe transformări care i-au format imaginea de divă sexy. De curând, artista a mai bifat o intervenție estetică și a făcut publică prima imagine cu noua înfățișare.

Carmen de la Sălciua nu a stat mult pe gânduri și a mai bifat o vizită la medicul estetician! Artista vrea cu orice preț să fie cea mai bună versiune a ei, așa că nu se lasă cu una, cu două.

Nu rata: Viața ei pare perfectă, dar lucrurile stau altfel! Carmen de la Sălciua, dezvăluiri dureroase: „Am fost marginalizată”

Ea a postat o fotografie cu noua intervenție estetică, mai exact o conturare facială care i-a pus în evidență mai mult trăsăturile. Cântăreața a fost extrem de încântată de rezultat și chiar susține că a plecat zâmbind din clinică.