Îți amintești? Cum arăta Carmen de la Sălciua, atunci când a cântat pentru prima dată pe Youtube. Chiar Culiță Sterp a filmat-o. VIDEO

Autor:
Publicat: 09/08/2020 | 18:54
Îți amintești? Cum arăta Carmen de la Sălciua, atunci când a cântat pentru prima dată pe Youtube. Chiar Culiță Sterp a filmat-o. VIDEO

Acum este una dintre cele mai cunoscute artiste, dar puțini sunt cei care știu cum a început, de fapt, Carmen de la Sălciua să fie cunoscută. În urmă cu câțiva ani, Culiță Sterp i-a lansat o provocare artistei și a pus-o pe aceasta să imite mai multe voci din România. 

Carmen de la Sălciua a devenit cunoscută în urmă cu câțiva ani, după ce Culiță Sterp a filmat-o pe artistă în timp ce cântă, pe un balansoar și imită mai multe voci din România.

Mai exact, Carmen de la Sălciua le-a imitat pe Andra, Denisa, Stana Izbașa, Lena Miclăuș, dar și pe Nicoleta Guță, iar în timp ce cânta, Culiță Sterp părea a fi extrem de încântat de performanța muzicală a iubitei sale. La vremea respectivă, Carmen de la Sălciua era o femeie simplă, cu o garderobă modestă și nu apelase deloc la bisturiul medicului estetician.

Ce operații și-a făcut Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua s-a transformat într-o adevărată bombă sexy. Nici înainte nu era o femeie pe care să nu o observi pe stradă, însă acum face furori.

Artista a apelat la mai multe artificii estetice de înfrumusețare, iar rezultatul este unul wow, care dă pe spate toți bărbații. Cu toate acestea, nimeni nu a știut până acum care a fost prima intervenție estetică pe care și-a făcut-o Carmen de la Sălciua.

Ei bine, judecând după aparițiile sale de-a lungul timpului și urmărind evoluția cântăreței, este limpede faptul că aceasta și-a injectat acid hialuronic în buze prima dată, după care a apelat și la alte intervenții estetice. A ajuns să-și pună silicoane și să-și opereze nasul, iar acum se pare că este tare, tare mândră de înfățișarea ei. Și nu doar ea, ci și fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare, căci imediat cum Carmen postează o fotografie, aceștia înroșesc butonul de like.