Mesajul emoționant al Danielei, sora lui Carmen de la Sălciua: ”Dacă vreodată o să…”

Publicat: 08/08/2020 | 09:33

Daniela Racolța a debutat pe piața muzicală chiar alături de celebra ei soră, Carmen de la Sălciua. Cele două au lansat piesa „Pentru noi, femeile”, care a ajuns imediat în top 10, clasându-se pe locul 6 în Trendingul românesc. Ce spune tânăra artistă despre debutul în muzică și despre colaborarea cu sora ei?

CITEȘTE ȘI: ASTA E ULTIMA LOVITURĂ A LUI CARMEN DE LA SĂLCIUA! PE CINE A LANSAT ÎN MUZICĂ: E LA FEL DE SEXY! VIDEO

Sora mai mică a îndrăgitei cântărețe de muzică de petrecere a absolvit liceul de muzică din Alba Iulia, iar acum se bucură de împlinirea visului. Daniela Racolța și-a dorit enorm să ajungă pe scena muzicală, dar nu a îndrăznit să spere până când Carmen de la Sălciua i-a propus asta.

Tânăra în vârstă de 26 de ani i-a mulțumit surorii sale mai mari pentru că i-a dat curaj să cânte și, mai ales, pentru că a fost alături de ea când a făcut primii pași în industria muzicală. Daniela speră ca melodia să ajungă la sufletele oamenilor și colaborarea să fie una de succes. După ce a terminat liceul de muzica din orașul natal, Daniela și-a dorit foarte mult o carieră în muzica ușoară, însă a întâmpinat câteva dezamăgiri ce au făcut-o să renunțe la visul ei pentru o perioadă. A ales să părăsească țara pentru Germania, unde locuiește de câțiva ani cu iubitul ei. Dar visul din copilărie nu i-a dat pace: acela de a deveni o cântăreață de succes.

 

„Cu câțiva ani în urma îmi doream foarte tare să fac muzică, să cânt, asta și făcând o perioadă de timp, cât timp am fost la liceul de muzică, pot să spun doar că o bună perioada de timp am rămas puțin dezamăgită de industria asta a muzicii, pentru că am întâmpinat câteva dezamăgiri, și asta m-a făcut să renunț încet la ideea de a face muzică, dar uite că Dumnezeu mi-a deschis acum porți noi și cred că poarta cea mai mare are și un nume și acela este a surorii mele! Pentru că, da, ea a făcut posibilă această colaborare, ea m-a convins să fac asta și tot ei se datorează și succesul melodiei. E de recunoscut faptul că atunci când îți dorești să intri în lumea asta și cineva deja cunoscut din spatele tău te ajuta să faci asta, jumătatea succesului se datorează acelui om. Pentru că știm cu toții cât ie de greu să te remarci fără nicio reclamă… Eu pentru asta îi mulțumesc surorii mele și dacă vreodată o să ajung unde îmi doresc o să fie doar datorită ei! Sper că melodia aceasta să fie doar începutul și să vă încântam cu multe altele de acum înainte!”, a declarat Daniela, sora mai mică a lui Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua: „Colaborarea cu sora mea m-a trimis, oarecum, cu ani în urmă…”

La rândul ei, celebra cântăreață de muzică de petrecere are numai cuvinte de laudă la adresa surorii sale și spune că duetul pe care l-au făcut a trimis-o cu gândul la perioada în care era și ea la început de drum. Carmen de la Sălciua a trăit la intensitate maximă fiecare vers din melodie atunci când a filmat videoclipul.

„Colaborarea cu sora mea m-a trimis oarecum cu ani în urmă, când eram eu la începuturi! Am retrăit fiecare emoție pe care ea a simțit-o când s-a aflat pentru prima dată în fața camerelor de filmat! Știu cât de mult și-a dorit dar știu și cât de mult a ezitat până să lansăm melodia asta! Le mulțumesc celor care au primit atât de bine colaborarea noastră! În calitate de soră mai mare am datoria și plăcerea să fiu un sprijin pentru ea și fiecare treaptă pe care o va urca, voi sta mereu în spatele ei! Pe mine m-a ajutat Dumnezeu și m-a făcut un om iubit de atâta lume și asta nu e puțin lucru! Dacă nu aș fi crezut în potențialul ei niciodată nu aș fi sfătuit-o să înceapă acest drum! Pentru că e frumos… dar e și greu!”, a spus Carmen de la Sălciua despre colaborarea cu sora ei, Daniela Racolța.