Câți lei primește în fiecare lună Alexia Eram de la Andreea Esca

Publicat: 21/05/2019 | 15:00
Câți lei primește în fiecare lună Alexia Eram de la Andreea Esca

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, are 19 ani și studiază în Anglia. Spune că întreține o relație excelentă cu mama ei, fiind adevărate prietene și confidente, iar Andreea Esca îi este mereu aproape atunci când are nevoie de un sfat. Dar nu numai atât.

Deși reușește să câștige bani și singură, Alexia Eram primește, lunar, un ”salariu” de la Andreea Esca. Primesc pe lună o sumă de bani. Să spunem că primesc un salariu în Anglia, dar eu fac și banii mei”, a spus Alexia Eram pentru Viva!.

Ținând cont de cele declarate de fata Andreei Esca, un calcul simplu ne ajută să aflăm, concret, câți bani primește ea în fiecare lună. Un salariu mediu lunar în Anglia este de aproximativ 2.416 lire sterline. Transformat în lei, rezultă suma de 13.102 lei, ceea ce reprezintă 130 de milioane lei vechi. Atât primește Alexia Eram, în fiecare lună, de la Andreea Esca, ceea ce este – să recunoaștem – un ”salariu” consistent.

Citește și: S-A ÎNTÂMPLAT! ANDREEA ESCA A DAT VESTEA PE FACEBOOK: „SUNT FOARTE FERICITĂ”

Ce salariu are Andreea Esca

Cu câțiva ani în urmă, atunci când salariul Andreei Esca devenise o preocupare mai mare decât rata de șomaj în România, oameni bine poziționați în televiziune vorbeau despre sume numai bune să-ți taie respirația la rostire. Pe fluturașul ei lunar, la vremea aceea, o vreme de mare glorie a postului care se afla încă în bulevardul Pache Protopopescu, ar fi stat înscrisă suma de… 46.000 de euro. Asta, la un calcul simplu, i-ar fi adus știristei încasări de aproape jumătate de milion de euro pe an.

Citește și: MARIO FRESH, DEZVĂLUIRI DESPRE PARTIDELE DE AMOR CU FIICA ANDREEI ESCA

 

 

Citește și...