Mario Fresh, dezvăluiri despre partidele de amor cu fiica Andreei Esca

Publicat: 11/05/2019 | 13:16
Mario Fresh, dezvăluiri despre partidele de amor cu fiica Andreei Esca

Povestea de iubire dintre Mario Fresh și Alexia Eram se desfășoară conform unor repere sentimentale care nu mai sunt contestate de nimeni. Cei doi se iubesc la nebunie, iar distanța dintre ei – Alexia fiind în Marea Britanie, la studii, acolo unde acolo unde urmează cursurile renumitei University for the Creative Arts – nu a făcut decât să le stârnească și mai mult pasiunea.

Mai mult, Mario Fresh nu s-a ferit niciodată să vorbească despre… intimitățile cuplului, asta spre deliciul fanilor care îi urmăresc declarațiile cu sufletul la gură. Pe fondul unei dispute cu un blogger, Mario Fresh a lansat o piesă nouă prin care reacționează într-un mod neașteptat. Versurile sunt mai mult decât explicite și fac referire la relația intimă pe care o are cu fiica Andreei Esca.

(VEZI ȘI: FIICA ANDREEI ESCA S-A ÎNTORS DE LA STUDII ȘI… CUM I-AM FOTOGRAFIAT LA 4 DIMINEAȚA PE ALEXIA & IUBITUL MARIO FRESH)

„Când eram cu Eram, tu doar priveai pe geam”, a transmis Mario Fresh, în versuri. Apoi, cântărețul a vorbit și despre partidele de amor cu Alexia Eram, din cauza faptului că bloggerul l-a acuzat că nu ar fi avut activitate sexuală, în cei trei ani de relație cu Alexia Eram.  „Dacă vorbim de virgini, tu încă eşti, eu doar… Eram, i-a trasnsmis Mario Fresh bloggerului.

„Este puțin mai greu acum de când nu suntem unul lângă altul, dar rezistăm și o să fie și mai bine după acești 3 ani”, a declarat Alexia Eram pentru Pro TV. Fiica Andreei Esca i-a făcut și o scurtă caracterizare iubitului ei: „Este iubitor, respectuos și cel mai călduros om pe care îl știu!”

Mario Fresh și Alexia Eram au dat frâu liber sentimentelor

În luna aprilie, Mario Fresh și-a făcut bagajele și a luat primul avion către Londra pentru a-și vedea iubita. Artistul nu a mers singur, ci însoțit de Lino Golden și iubita lui. Cei patru au petrecut timp împreună, s-au plimbat pe străzile Londrei și au mers la shopping.

Mario Fresh și Alexia Eram au dat frâu liber sentimentelor, în văzul uturor, iar amicii lor au imortalizat momentele de tandrețe dintre cei doi îndrăgostiți. De altfel, artistul i-a declarat dragostea iubitei sale pe rețelele de socializare. 

(CITEȘTE ȘI: MARIO FRESH, DETALII PICANTE DESPRE RELAȚIA CU ALEXIA, LA ÎNTOARCEREA DE LA EXATLON: „ÎN PRIMA SEARĂ AM MERS LA HOTEL”)

”Te iubesc!”, a scris Mario Fresh în dreptul fotografiei cu Alexia Eram. Iar fanii n-au contenit cu laudele: „Doamne, ce norocoasă ești pentru ce ai în viața ta! Ești o fată super tare și frumoasă! / Doamne, cât de perfecți❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ / Vă iubesc!❤️❤️❤️❤️ / Sunteți frumoși împreună.”

Citește și...