Fiica Andreei Esca s-a întors de la studii și… Cum i-am fotografiat la 4 dimineața pe Alexia & iubitul Mario Fresh

Publicat: 29/10/2018 | 22:56

Alexia Eram nu poate să stea fără Mario Fresh! După ce, în urmă cu două săptămâni, tinerii şi-au petrecut weekend-ul la Viena, fiica Andreei Esca a venit acasă, unde l-a întâlnit din nou pe Mario. (Cum câștigi bani rapid) Zilele trecute, au petrecut într-un club de fiţe din Capitală şi nu s-au sfiit să-şi arate dragostea în văzul tuturor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, imagini savuroase cu cei doi îndrăgostiți. (CITEȘTE ȘI: MARIA CONSTANTIN ȘI-A ASUMAT NOUL IUBIT! E UN CUNOSCUT FOTBALIST)

În această toamnă, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a plecat la studii în Marea Britanie, acolo unde urmează cursurile renumitei University for the Creative Arts. Cu toate acestea, fiica știristei de la PRO TV s-a întors în România pentru a petrece câte zile alături de familie, dar și cu iubitul ei, tânărul artist Mario Fresh. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Petrecere de Halloween

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe fiica Andreei Esca și pe iubitul acesteia în fața unui renumit club de fițe din Capitală, acolo unde aceștia au petrecut alături de câțiva prieteni. Cum tematica petrecerii la care au participat cei doi tineri a fost Halloween-ul, Alexia nu a făcut notă discordantă și a ales o ținută de-a dreptul senzațională, cu care a făcut furori în clubul respectiv.(Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

Pentru party, Alexia Eram a ales o ținută de polițistă, în timp ce iubitul ei, Mario Fresh, a îmbrăcat o salopetă portocalie asemănătoare cu cele purtate de deținuții de la Guantanamo. (CITEȘTE ȘI: SUPER-IMAGINI CU BOȘII “FILIEREI OLANDEZE”. EI VOR SĂ IA 1,6 MILIARDE € DIN ROMÂNIA!)

După o seară de pomină, în jurul orei patru dimineața, Alexia și Mario au decis să pună capăt distracției. După ce fiica Andreei Esca a făcut comandă de taxi, cei doi tineri au ieșit pe trotuarul din fața clubului și au așteptat, îmbrățișați, mașina care urma să-i ducă acasă. (NU RATA, AICI: DONJUANUL DE LA ANTENA 1, FILMAT ÎN TIMP CE SE MÂNGÂIA SUB DUȘ CU… ALT BĂRBAT!)

Alexia și Mario Fresh, ipostaze tandre la patru dimineața

 Alexia vrea să vină în țară foarte des!

„Sper că distanța ne va apropia mai mult, în ultima perioadă nu prea ne-am văzut, că am fost cu BAC-ul, dar urmează o vară incendiară. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Ne-am propus să mergem în vacanțe cu prietenii. Facem ce fac toți adolescenții. Mergem la o cafenea în parc. (…) Piesa «Dacă pleci» e pentru ea. În piesă îi spun să nu mă lase dacă pleacă! (…) Noi nu suntem geloși. Nu există așa ceva. Nu știm cine e mai gelos dintre noi doi, sincer”, a mărturisit Mario Fresh. (NU RATA, AICI: FLORIN SALAM, DECIZIE RADICALĂ DUPĂ CE A FOST BĂTUT ȘI RĂPIT)

 „Suntem amândoi puțin geloși…(…) Eu am de gând să mă întorc în țară din două în două săptămâni. Așa că n-o să fie nicio problemă. Ne va fi dor unul de altul”, a spus fiica Andreei Esca.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)